Σάλος με τις δηλώσεις Βελόπουλου για τον 18χρονο στη Μεσσήνη: «Όπλο σε κάθε Έλληνα – Όταν θα μπουκάρει ο κάθε Ρομά να γίνεται κόσκινο»

«Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Στο καράβι και βούλιαγμα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για τις αντιδράσεις μετά τη δολοφονία του νεαρού

Ρητορική μίσους και ακραίες εκφράσεις από τον Κυριάκο Βέλοπουλο, ο οποίος θέλει όπλα σε κάθε ελληνικό σπίτι προκειμένου να γίνεται «κόσκινο ο κάθε Ρομά που θα μπουκάρει», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε πως σκοπεύει να καταθέσει πρόταση νόμου στη Βουλή, προκειμένου όπως είπε «ο κάθε Έλληνας να έχει όπλο στο σπίτι του» και πρόσθεσε: «θα κάνουμε τον κάθε Έλληνα πολιτοφύλακα – εθνοφύλακα απ΄ άκρη σ΄ άκρη».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με αφορμή το περιστατικό στη Μεσσήνη, όπου δολοφονήθηκε ένας 18χρονος Ρομά από 63χρονο, προχώρησε σε δηλώσεις οι οποίες αν μη τι άλλο μόνο ψύχραιμες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και θυμίζουν

Συγκεκριμένα ο κ. Βελόπουλος ανέφερε: «Όταν θα μπουκάρει ο κάθε Ρομά θα τον κάνει κόσκινο, όταν θα μπαίνει ο Ρομά στον σπίτι μου θα τον περάσω πριονοκορδέλα».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συνέχισε στο ίδιο ύφος και με ακραία ρητορική ανέφερε για το περιστατικό στην Μεσσήνη πως: «τον προφυλάκισαν γιατί εκβίαζαν οι εγκληματίες οι Ρομά, που δεν είναι όλοι εγκληματίες, αλλά ας τους απομονώσουν οι ίδιοι. Τι έκανε ο άνθρωπος; Αμύνθηκε. Βγήκαν να κάψουν όλη την Ελλάδα. Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Στο καράβι και βούλιαγμα».

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε πως γυναίκες και άντρες θα πρέπει να: «πηγαίνουν έστω μία φορά το χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες».

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα από το 18:05

αφήστε ένα σχόλιο


+ ένα = 8