ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ – ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΟΙΔΟΣ: ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΠΑΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

Καίτη Γκρέυ: Ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούριες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια

Πολλές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά τα όσα είπε η Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια «κατηγόρησε» τον αείμνηστο τραγουδιστή για εκμετάλλευση του πόνου και της μετανάστευσης.

«Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου, μου λένε ότι του μοιάζω πολύ», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Η Βάσω Καζαντζίδη, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου, αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της τραγουδίστριας.

«Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν ο σύζυγός μου και τι έκανε», είπε στην Espresso.

Η Καίτη Γκρέυ ωστόσο δεν κρατήθηκε. «Ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούριες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια» λέει χωρίς να κρύβει την οργή της.

«Την Πάολα δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν την έχω ακούσει πώς τραγουδάει ζωντανά σε μαγαζί. Όμως την άκουσα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και δεν μου είπε τίποτα». Επεσήμανε ότι τότε ο Καζαντζίδης τραγουδούσε για τους ξενιτεμένους γιατί υπήρχε κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων.

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Πάολα για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Άστοχες οι δηλώσεις της. Δηλώσεις με… σπασμένα φρένα. Εγώ είμαι φαν της Πάολα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, αλλά αν την είχα απέναντί μου θα της έλεγα “τι ήπιες κορίτσι μου;”. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο Μέγας Αλέξανδρος του λαϊκού τραγουδιού. Τραγούδησε όσο κανείς άλλος για τη ρωμιοσύνη. Ήταν ο ίδιος η ρωμιοσύνη.

Από εκεί και πέρα, μηδενίζοντας την εποχή εκείνη είναι σαν να μηδενίζεις τους μεγάλους τραγουδιστής εκείνης της εποχής γιατί δεν ήταν μόνο ο Στέλιος. Πρέπει να το ακούν ιδιαίτερα κάποιες τραγουδίστριες, οι οποίες κάνουν καριέρα ξεβράκωτες. Και θέλω να πω στην κα. Πάολα στα ποτ πουρί που την ακούω και τη θαυμάζω, πολλά τραγούδια είναι του Στέλιου Καζαντζίδη. Άρα είναι διαχρονικός και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για τον Καζαντζίδη», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 3