Προς τα υποψήφια μέλη της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Γλυφάδας

Κυρίες-οι, σεβαστείτε την ψήφο σας. Ότι νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Κόψτε τη μάσα στους συνταξιούχους κατ’ επάγγελμα δημοτικούς συμβούλους που βλέπουν τον δήμο σαν μια επικερδή επιχείρηση που τους εξασφαλίζει ένα καλό μηνιαίο εισόδημα και «σπρώχνουν» συγγενικά τους πρόσωπα να κάνουν το αγροτικό τους στη ΔΗΜΤΟ της ΝΔ απ’ όπου θα λάβουν το αυριανό εισιτήριο της εκλογής τους ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Ορθώστε ανάστημα και πείτε επιτέλους ΌΧΙ σε αυτά που όλοι απερίφραστα καταδικάζουμε. Σπάστε τα δεσμά και απελευθερωθείτε από φιλικούς δεσμούς και υποχρεώσεις. Είναι πιο έντιμο να ψηφίσουμε εκλεκτούς και σοβαρούς ανθρώπους που θα προσφέρουν στην τοπική και όχι συγγενικά πρόσωπα των δημοτικών συμβούλων που ενώ βολεύτηκαν οι ίδιοι και κονομάνε επιδιώκουν να βολέψουν και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Κυρίες-οι. Δώστε τη μάχη σας με εντιμότητα και παλικαρίσια και απεγκλωβιστείτε από το υπάρχον σαθρό σύστημα που κυριαρχεί. Πείτε με την ψήφο σας ΌΧΙ στα συγγενικά πρόσωπα, τα σόγια. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τους δημοτικούς συμβούλους.  Πρέπει κι αυτοί με αίσθημα ευθύνης να καταδικάσουν τέτοιου είδους πρακτικές αν θέλουν να είναι έντιμοι κι όχι καραγκιοζάκια.

Καμία ψήφος σε υποψήφιο μέλος για τη ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Γλυφάδας που συγγενικό του πρόσωπο είναι δημοτικός σύμβουλος στο δήμο.

Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα, σάμπως αυτοί τα πληρώνουν

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − = 0