ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

Και επειδή το παζλ των υποψηφιοτήτων στην Γλυφάδα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καλά κρατεί, εμείς θέλοντας να απαντήσουμε στα ερωτήματα πολλών φίλων αναγνωστών για την πιθανή υποψηφιότητα του Γλυφαδιώτη ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου για το αν και κατά πόσο αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, να πούμε ότι εξ όσων γνωρίζουμε οι εισηγήσεις ενός σημαντικού αριθμού βουλευτών προς τον Σαμαρά είναι ότι ο συγκεκριμένος Γλυφαδιώτης Ευρωβουλευτής αποτελεί την ιδανικότερη λύση αφού η επιλογή θεωρείτε ατσαλάκωτη και ο ίδιος σοβαρός.

Η δική μας άποψη είναι ότι αν πράγματι τελεσφορήσει αισίως η υποψηφιότητα του κ. Παπανικολάου για την Γλυφάδα, θα πρέπει να υπάρξουν τολμηρές τομές και σημαντικές αλλαγές και προπάντων να υπερισχύσει η ωριμότητα και υπευθυνότητα για ανοίγματα και προσεγγίσεις σε άλλους χώρους. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Παπανικολάου είναι καθ’ όλα ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην Γλυφάδα.

Εμείς να συμπληρώσουμε απλά ότι θα πρέπει από νωρίς να δείξει ποιος είναι ο αρχηγός και να μην επαναπαυτεί στην προίκα και στα μαγαζάκια, βάζοντας εξαρχής σε καραντίνα τις βαρονέσες και τους ξερόλες που υπαινίσσονται τους Μεσσίες. Εξάλλου η πολιτεία τους έχει μέχρι σήμερα αποδείξει ότι κολυμπούν στα ζαλισμένα νερά της Χαλκίδας.

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 − = επτά