Πολιτικός ο χαρακτηρισμός για το “ανάστημα” κι όχι υποτιμητικός για το ύψος

Είχα μια τηλ επικοινωνία με τον Παναγιώτη Γιάχο ο οποίος μου εξέφρασε την δυσαρέσκεια του διαισθανόμενος ότι του κάνω  «μπούλινγκ» για το ύψος του.  Να ξεκαθαρίσω λοιπόν  ότι όταν μιλώ για το ανάστημα κάποιων δεν μιλώ για τα εκατοστά μιλώ πάντα πολιτικά και φυσικά για  εκείνο το ανάστημα που μετριέται πάνω από το κεφάλι. Άλλωστε  για τους κοντούς έχει γραφτεί ένα τεράστιο σουξέ του Καρβέλα «είναι γάτα ο κοντός με την γραβάτα». Πολιτικά λοιπόν μιλάω κι όχι για κάτι άλλο .

Δεν μπορώ όμως να μην επιμένω στους χαρακτηρισμούς δλδ ότι ο Παναγιώτης είναι αλαζόνας, εγωπαθής, εριστικός  και ξερόλας κι αυτό τον κάνει αντιπαθητικό. Ασυμπάθιστος  όχι για την μόνιμα εμμονική στάση του ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, αλλά για την τσαμπαμαγκιά και τον ζαμανφουτισμό, την φιλονικία που βγάζει που κατά την δική μου άποψη είναι προϊόν προβολής  αλλά και ποιότητας  του χαρακτήρα . Δεν θα μπω  στη διαδικασία να πω γιατί τόσα χρόνια παρά τις λυσσαλέες  προσπάθειες του να «επιστρέψει» κανείς και καμία παράταξη δεν τον ήθελε και έμενε στην απέξω , αυτά είναι γνωστά.

Δεν μπορώ όμως να πιστέψω την δήθεν ανιδιοτελή αγάπη του για την πόλη όταν τόσα χρόνια η Γλυφάδα βρισκόταν σε ομηρία σε χέρια ανάξιων που το μόνο που κατάφεραν ήταν να γνωρίζει την εγκατάλειψη, την απαξίωση και την μιζέρια.

Εδώ λοιπόν θα επικαλεστώ και πάλι το πολιτικό του «ανάστημα» και θα πω ότι το βρίσκω πέραν πάσης αμφιβολίας μικροσκοπικό γιατί αν πραγματικά είχε αγάπη για την πόλη θα τολμούσε να πει ότι ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου είναι πράγματι ο μεγάλος αναμορφωτής της Γλυφάδας και δεν θα έκανε εκατοντάδες καταγγελίες και προσφυγές στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, σε εισαγγελείς και δικαστές κι όταν ΟΛΕΣ πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Μήπως όλο αυτό δεν δείχνει εμμονή?

Αυτά για τον Παναγιώτη που πραγματικά αδικεί τον εαυτό του

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά × = 14