ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρούκα θα διεξαχθεί στις 22:00 ώρα Ελλάδος (20:00 ώρα Πορτογαλίας) και όχι στις 23:45 όπως αρχικώς είχε ανακοινωθεί.

Την μετάδοση θα κάνει τελικά η NOVA (Novasports2HD) όπως και του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 25 Αυγούστου.

Η πρώτη συνάντηση του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι έχει προγραμματιστεί για τηνΠέμπτη 18 Αυγούστου στις 21.00 και θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 5HD.

Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για την Πέμπτη 25 Αυγούστου, οπότε ο ΟΤΕ TV θα μας μεταφέρει, μέσω του OTE SPORT 2HD, στο Brøndby Stadium, για να δούμε πώς οι “πράσινοι” θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους στην προκριματική φάση του UEFA Europa League και φυσικά, αν θα κερδίσει τη θέση του στους ομίλους.

Στον ΟΤΕ ΤV και το Ντιναμό Τιφλίδας-ΠΑΟΚ

Στην μάχη των playoffs του UEFA Europa League ρίχνεται και ο ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει για την Γεωργία, προκειμένου να δώσει στην Boris Paichadze Dinamo Arena το πρώτο παιχνίδι με την νταμπλούχο της χώρας, Ντιναμό Τιφλίδας. Συντονιζόμαστε την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 19.00 με το OTE SPORT 7HD, για να απολαύσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ζωντανά.

Επίσης, την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 21:00 θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση από το Novasports1HD και η ρεβάνς ΠΑΟΚ – Ντιναμό Τιφλίδας από το γήπεδο της Τούμπας.

αφήστε ένα σχόλιο


9 − = πέντε