ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟΝΕΣ

Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός που η δημοτική αρχή κοντά σε όλα θα πρέπει να προσλάβει και έναν ψυχίατρο.Προφανώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει την τεράστια ευθύνη που ανέλαβαν και παίρνοντας τα μυαλά τους αέρα αποθρασύνονται συνεχώς παριστάνοντας τα λιοντάρια ενώ στην κυριολεξία πρόκειται για ζαχαρένιες λιχουδιές στο πιάτο του Γιώργου Παπανικολάου.

Όλα αυτά τα ζαχαρωτά θα πρέπει να καταλάβουν ότι με το να  εκλεγεί κάποιος δημοτικός σύμβουλος δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρουν τα μυαλά του αέρα και να παριστάνει τον καμπόσο ούτε να είναι εριστικός με τους συναδέλφους του, αντίθετα σημαίνει χαμηλούς τόνους, σεμνότητα και αντί για μαγκιές, προσφορά και όρεξη για δουλειά.

Προφανώς αυτοί οι «Διπρόσωποι» stars που καταφεύγουν σε τέτοιες μικρότητες θα πρέπει να καταλάβουν ότι, ψευτοτσαμπουκάδες, κατινιά και ρουφιανιλίκι δεν έχουν ηθική και το μόνο λάβαρο γι αυτούς είναι η απέχθεια και η περιφρόνηση.

Εδώ όπως πάντα θα τα λέμε όλα χωρίς αγκυλώσεις, πέρα από φιλικές σχέσεις και χαϊδέματα έτσι που ο πολίτης να είναι ενημερωμένος για να μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 2 = δέκα