ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΡΕΓΓΑ ΔΕΝ ΤΥΛΙΓΕΙΣ Η “ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ”!

Σας είχα προειδοποιήσει ότι ο «λίγδας» όπως τον αποκαλούσε ο Γιάννης Τζούβελης κατά κόσμον Ηλίας Ζαχαριάδης με τα πολλά ψευτοπροφίλ και την πατσαβουροφυλλάδα «φωνή του δημότη» που ούτε ρέγγα δεν τυλίγεις, θα ξαναχτυπήσει με σκοπό την παραπλάνηση του πολίτη. Είναι το γνωστό βρώμικο παιχνίδι συκοφαντίας και λάσπης που εκτοξεύει στους αντιπάλους αυτών που τον νοίκιασαν να τους κάνει τη «δουλειά». Η «φωνή του δημότη»  είναι η λάθρα πατσαβουροφυλλάδα που βρίζει και συκοφαντεί τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, ενώ αντίθετα μοστράρει και επευφημεί τις εκδιδόμενες πόρνες του συστήματος, τους νταβατζήδες, τους κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις, τους εκβιαστές και τους πιστολέρο.

Ένα κύκλωμα που χρόνια τροφοδοτεί τον μαϊμουδίσιο εκδότη για να σπέρνει ζιζάνια και να λασπώνει τους αντιπάλους τους άλλοτε με υβριστικά χαρτάκια που πέφτουν εξ ουρανού τις μεταμεσονύχτιες ώρες, κι άλλοτε μέσα από την βρώμικη φυλλάδα του.

Δείτε στην κυριολεξία ποιους επευφημεί, δείτε ποια μπουμπούκια  απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια τους για να καταλάβετε ποιοι κρατούσαν την Γλυφάδα σε ομηρία τόσα χρόνια και ποιοι επιμένουν να θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αν και παππούδες πια για να είναι το κουμάντο στην πόλη. Είναι καιρός να απεγκλωβιστούμε από όλα αυτά τα κοινωνικά παράσιτα που εμφανίζονται και πάλι  ως «Σωτήρες» για να φτιάξουν την πόλη. Μια πόλη που δεν αγάπησαν ποτέ, που για χρόνια ασελγούσαν βάναυσα πάνω της κάθε λογής μπαγαμπόντηδες, που το μόνο  που τους ένοιαζε ήταν η αρπαχτή και κονόμα.

Χωρίς κανέναν σεβασμό στον αναγνώστη από την λάθρα πατσαβούρα-φυλλάδα «φωνή του δημότη» όπως θα δείτε, έφυγε το ιλουστρασιόν χαρτί και την θέση του πήρε το γυαλόχαρτο αφού μοναδικό  σκοπό έχει μέσα από  πηγαίους τίτλους και την ακατάσχετη κιναιδογραφία να βάλει σε δίλημμα τους πολίτες με την κατασκευή εκατοντάδων σκανδάλων.

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δεν άνοιξε ποτέ διάλογο με αυτά τα σαπρόφυτα, δεν έσκυψε και δεν ενέδωσε στις μεθόδους και στις απαιτήσεις τους και έβαλε «απέναντι» όλα τα επαίσχυντα κυκλώματα των νταβατζήδων και της διαφθοράς δίνοντας πάντα απαντήσεις μέσα από τα εκατοντάδες έργα που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται καθημερινά στην πόλη.  Ο ανασχηματισμός των νταβατζήδων που βρήκε άσυλο μέσα στην παράταξη του μικρού πολιτικά  Στελάκη Θεοδοσόπουλου, σημαίνει αυτόματα ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της διαφθοράς και των συμφερόντων.

Αναρωτιέμαι «πόσα αργύρια δίνετε» στον αισχρό και δόλιο συκοφάντη για να ρίξει λάσπη σε έναν άνθρωπο που κατά γενική ομολογία άλλαξε την Γλυφάδα? Την απάντηση στα αίσχη θα την εισπράξετε στις 26 του Μάη

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 27