ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΥΣ ΛΑΟΜΠΑΙΧΤΕΣ

Μαγική βραδιά με την ιστορική συνάντηση όλων των φωστήρων υποψηφίων δημάρχων της Γλυφάδας, στην εκδήλωση των Ποντίων στο Μελίνα Μερκούρη.

Χάρμα οφθαλμών, με τους αξιότιμους μνηστήρες – σωτήρες στην πρώτη θέση των καθισμάτων να χαιρετιούνται και να χαμογελούν μεταξύ τους με εγκαρδιότητα, ενώ κυριολεκτικά πίσω από το προσωπείο μπορούσες εύκολα να διακρίνεις τα αισθήματα φιλίας (λυκοφιλία) που τρέφουν ο ενός για τον άλλον.

Κατά τα λοιπά, βροντερή για μια ακόμη φορά η απουσία του Δημάρχου που είχε πάει στο χωριό του να παραστεί σε ένα γάμο, ενώ απαρατήρητη πέρασε η απουσία του παππούλη που όπως λέγεται έκατσε σπίτι και παρακολουθούσε όλος αγωνία, το πως πέρασε το ποίμνιο του τα πρώτα εικοσιτετράωρα στην φυλακή.

Την παράσταση έκλεψε δημοτικός σύμβουλος και νυν αρχηγός παράταξης με το ψευδώνυμο “ΜΠΕΛΜΟΝΤΟ”, με το καροτί μαλλί που χρόνια “βολόδερνε” αλλάζοντας τις Δημοτικές παρατάξεις σαν τα πουκάμισα (χωρίς να στεριώνει σε καμιά), για να καταλήξει συνεργάτης του Φωτεινού (όλα στο φως) με τον οποίο φαίνεται να συνεργάζεται “άψογα”.

Ο τύπος αυτός που όταν τον βλέπεις συνειδητοποιείς το πόσο λάθος και μαλάκας πιάνεσαι όταν χαραμίζεις την ψήφο σου, φορώντας το ψεύτικο πλατύ του χαμόγελο, χαιρετούσε και καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι, θέλοντας προφανώς να δείξει ότι θα είναι και πάλι “ανοιχτός” σε προτάσεις.

Όλοι οι λεβέντες ήταν εκεί για να δώσουν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τους αυριανούς σωτήρες, γι αυτό και τελευταία βλέπουμε κάποια από τα γνωστά αξιότιμα παρατράγουδα να εμφανίζουν μια έντονη κινητικότητα και να τρέχουν από εκδήλωση σε εκδήλωση με τα προεκλογικά καφεδάκια και τα τσίπουρα να αγοράζουν υποσχέσεις και με κάποιους δήθεν ευαίσθητους και συνεσταλμένους, να αποποιούνται την απραξία την ενοχή και την εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης των πολιτών, καμώνοντας τις μωρές παρθένες που εξαπατήθηκαν, κλαψουρίζοντας σαν εκείνη την αλβανοκαψουρεμένη μεγαλοκοπέλα που έκλαιγε στα κανάλια θέλοντας να συγκινήσει και να φέρει πίσω τον αλβανό της.

Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, αν θέλουμε να κάνουμε μια γενναία αυτοκριτική, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι για όλο αυτόν τον συρφετό που εμείς συντηρούμε και σιτίζουμε, ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουμε οι ίδιοι που επιρρεπείς στην μαλακία, κάτω από ψυχολογική και εγκεφαλική υπολειτουργία εκφραζόμαστε δια της ψήφου μας επιβραβεύοντας την ανικανότητα και την απαξίωση, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στα διαχρονικά “υπόλοιπα” να μας εμπαίζουν.

Ηθικό δίδαγμα: Δεν υπάρχουν κατώτεροι άνθρωποι παρά μόνον ανώτερο και κατώτερο ποσοστό βλακείας,  για αυτό προσοχή στους Σωτήρες

Υ.Γ

Ευτυχώς….υπάρχουν και κάποιοι σοβαροί

 

αφήστε ένα σχόλιο


− 7 = ένα