ΠΑΠΑΡΙΕΣ NOTIA-PRESS: «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!

Όλο κάτω και πιο κάτω κι από ήττα σε ήττα για την γνωστή παρέα που αυτοβαπτίστηκαν  ιεραπόστολοι της διαφάνειας και της εντιμότητας . Μαθαίνω ότι το πάρτι για τον πρώην Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη και τους 27 δημοτικούς συμβούλους που παραπέμφθηκαν για την γνωστή υπόθεση των οικοπέδων και αθωώθηκαν πανηγυρικά τώρα αρχίζει. Το είχα πολλές φορές επισημάνει   ότι αν και εφόσον υπάρξει αθωωτικά απόφαση της δικαιοσύνης  όλοι όσοι ανέντιμα προκλητικά και άνανδρα σπίλωσαν ανθρώπους και υπολήψεις θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δεχτούν τα επακόλουθα.

Το βατοπέδι της Γλυφάδας αποκαλύφτηκε   τελικά ότι ήταν μούφα, ύστερα δε από  τη σημερινή  αθωωτική απόφαση  της δικαιοσύνης αυτοί που το έστησαν  θα πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους και να ετοιμάζονται να χορέψουν τον Κοκκορέϊκο.  Αμ ο άλλος ο τοπικός μας νεκροθάφτης – ψευτοεκδότης-  ψευτοδημοσιογράφος  μετά πολλά ψευτοπροφίλ και ονόματα κατά κόσμον Ζαχαριάδης  που ως συνήθως  κατακρεουργούσε και έθαβε  αξιοπρέπειες και υπολήψεις πολλών δημοτικών συμβούλων όταν λαμόγια τους ανέβαζε λαμόγια  τους κατέβαζε δηλητηριάζοντας την τοπική κοινωνία για το σκάνδαλο του αιώνα και είχε μάλιστα προεξοφλήσει ως  είθισται την απόφαση της Δικαιοσύνης, για μια ακόμη φορά σήμερα αποκαλύπτεται ότι  βρίσκεται  σε εντεταλμένη  υπηρεσία.

Το θράσος και η αλητεία του φθάνει μέχρις του σημείου να κάνει λογοπαίγνιο  ότι σε μια τόσο σημαντική δίκη δεν υπήρξαν μάρτυρες υπεράσπισης όταν ξέρει ότι παρότι υπήρχαν 30 μάρτυρες υπεράσπισης εν τούτοις  ήταν κοινή απόφαση των συνηγόρων να μην εξεταστούν μάρτυρες υπεράσπισης  γιατί η υπόθεση  ήταν εξόφθαλμη  και καραμπινάτη. Παρά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου μέμφεται την δικαιοσύνη γιατί δεν έκανε τα  κέφια των εντολέων του δήθεν ιεραπόστολων της εντιμότητας και της διαφάνειας .

Είναι για να γελάει κανείς όταν σήμερα επικαλούμενος την δημοσιογραφική δεοντολογία ανέβασε το δελτίο τύπου του πρώην δημάρχου Κώστα Κόκκορη, «ξεχνώντας» ο αχάριστος όπως τον αποκαλούν όσοι τον έχουν κατά καιρούς «εξυπηρετήσει» για να μην βρεθεί στη φυλακή, ότι  επί εποχής Κόκκορη έφαγε με χρυσά κουτάλια,  κι όταν του έκοψαν την «μάσα» , τότε βγήκε και πάλι στην «αντίσταση». Γελοιότητες  από το ν  εργολάβο της λάσπης  που ενώ τον φτύνουν  και το ξέρει αυτός  «απαγγέλει»  ότι βρέχει.

Αμ ο άλλος ο Γιαννακόπουλος, παρά το σόου που ήθελε να παρουσιάσει στην αίθουσα του δικαστηρίου υπέστη  μια ακόμη ήττα από τον Αλέξη Κούγια τον οποίο βλέπει και του φεύγουν τα τσίσα!!

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 10