ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.

Σε κλίμα συγκίνησης η παραίτηση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για την Γλυφάδα”, άφησε πολλούς να αναρωτιούνται για το μέλλον της παράταξης ψελλίζοντας και τώρα???

Φανερά συγκινημένος ο Μιλτιάδης αφού χαιρέτησε έναν προς έναν όσους βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου χαρακτήρισε την θητεία του στις Δημοτικές αίθουσες ως ένα μεγάλο σχολείο από το οποίο δυόμιση και πλέον χρόνια έμαθε σημαντικά πράγματα. Την θέση του αποχωρήσαντος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καταλαμβάνει ο Νίκος Λεβετσοβίτης,, ενώ επικεφαλής της παράταξης αναλαμβάνει ένας εκ των παλαιοτέρων δημοτικών συμβούλων της πόλης και σημαία της παράταξης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος φανερά συγκινημένος με φωνή τρεμάμενη αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο Μιλτιάδη.

Αξίζει να πούμε ότι στο βίντεο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι χαιρέτισαν και ασπάστηκαν ένας προς έναν τον Μιλτιάδη, εκτός του Στέλιου Λανδράκη ο οποίος αραχτός στην πολυθρόνα του, δήθεν απαθής, έδειξε για μια ακόμη φορά παρουσία όλων το παράστημα, την λεβεντιά ,την μεγαλοψυχία και τα πλούσια ψυχικά του χαρίσματα, όταν δεν χαιρέτησε καν τον Μιλτιάδη, εν αντιθέσει με τον δήμαρχο Κώστα Κόκκορη ο οποίος τον χαιρέτησε εγκάρδια λέγοντας ότι στο πρόσωπο του από την θέση του υπουργού, τώρα πια, η Γλυφάδα αποκτά έναν ισχυρό φίλο στην κυβέρνηση.

Λεβεντιά και από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Άννα Σάκκου η οποία προσφέροντας του μια ανθοδέσμη έδειξε ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι υπεράνω της μικροπολιτικής. Εγκάρδιο χαιρετισμό για τον καλό φίλο και σύμμαχο απεύθυνε και η πρόεδρος των Ανοιχτών Οριζόντων κ. Αθηνά Λυγνού η οποία του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, καλές θάλασσες και ούριο άνεμο.

Ακολουθούν βίντεο.

foto 3 foto 1 foto 2

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 − = δυο