ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Η Μαρία Σολωμού πριν λίγες μέρες είχε κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον Πάνο Μουζουράκη, αποκαλώντας τον «αγόρι της», εκείνη αποχώρησε.

Η σχέση του Πάνου Μουζουράκη με την Μαρία Σολωμού έλαβε τέλος, και αυτό απ΄ότι φαίνεται είναι οριστικό.

Έτσι φούντωσε τις φήμες, οι οποίες δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν.

Ο Πάνος Μουζουράκης, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας άλλης ηθοποιού και έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και η εφημερίδα Real Life έφερε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες του Πάνου Μουζουράκη με τη νέα του αγαπημένη.

Ο Πάνος Μουζουράκης διατηρεί τους τελευταίους μήνες σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Το φλερτ μεταξύ των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου. Προτίμησαν στην αρχή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, η εφημερίδα Real Life είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες του Πάνου με τη Τζίνα Βαρελά, που είχαν τραβηχτεί στο Λος Άντζελες τον περασμένο Απρίλιο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, δυο εβδομάδες πριν η Μαρία Σολωμού μιλούσε στη Φαίη Σκορδά για τη σχέση της με τον τραγουδιστή και ότι δε σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί μαζί του.

Προφανώς, η φιλία μεταξύ του Πάνου Μουζουράκη και της Τζίνας Βαρελά είχε γεννηθεί πριν από τον χωρισμό του τραγουδιστή με τη Μαρία Σολωμού. Μία φιλία που εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα.

Δείτε φωτογραφίες του Πάνου Μουζουράκη με την Τζίνα Βαρελά στο Λος Άντζελες, που δημοσίευσε η εφημερίδα Real Life:


 

 

αφήστε ένα σχόλιο


4 − ένα =