ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΧΟΣ Ο “ΓΙΓΑΝΤΑΣ” ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Δεν έχουν τον Θεό τους ειδικά αυτός ο Γιάχος έχει ξεσαλώσει εντελώς, που προσπαθώντας με κάθε τρόπο να φανεί χρήσιμος στον Στελάκη μέχρι και λάθρα εφημερίδα έβγαλε με συκοφαντίες και βρωμιές.  Ακούτε λοιπόν τι λέει ο εγκέφαλος της μηχανορραφίας που δήθεν υπερασπίζεται την διαφάνεια και την εντιμότητα. Σε λάθρα πατσαβουροφυλλάδα, αναφέρει ότι η επιλογή του Βασίλη Παναγιωτίδη εξόργισε την παρέα και για να τον τιμωρήσουν τον έριξαν στην κρεατομηχανή  του τσουχτροκαρα…τέτοιου, εννοώντας φυσικά εμένα. Αν και νανάκι που παριστάνει ότι έχει ανεπτυγμένο IQ προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες για να μαζέψει τα αμάζευτα λέγοντας ότι η υπόθεση σχετικά με τον Βασίλη Παναγιωτίδη τέως προϊστάμενου του τμήματος προμηθειών του δήμου Γλυφάδας ο οποίος κατηγορείται για κακούργημα, είναι μια υπόθεση τυπικής διαδικασίας.

Τι να πει κανείς γι αυτό το υπέροχο μυαλό .

Εγώ λοιπόν για μια ακόμη φορά θα πω ότι ο Βασίλης Παναγιωτίδης ο οποίος κοσμεί το ψηφοδέλτιο του μικρού πολιτικά Στελάκη Θεοδοσόπουλου κατηγορείται για κακούργημα. Ξέχωρα όμως από αυτό ρωτώ ευθέως τον βραχύσωμο με την ιλουστρασιόν οδοντοστοιχία Παναγιωτάκη.  Σεις όλοι οι «ιεραπόστολοι» της διαφάνειας και της εντιμότητας, όλοι εσείς τα φοβερά μυαλά δεν σκεφτήκατε ότι ένας υποψήφιος που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα δεν θα έπρεπε για λόγους ευθιξίας ή αν θέλετε  τουλάχιστον τυπικούς σε αυτά που επικαλείστε ότι πρεσβεύεται, να συμμετέχει  στον συνδυασμό σας? Καλά έχετε τα μούτρα να βγαίνετε στον κόσμο και να λέτε ότι θα γυρίσετε σελίδα στην Γλυφάδα.

Τόσο θράσος πια?

Παναγιωτάκη, η ηθική καμάρι μ την οποία επικαλείστε δεν είναι ένα κουστούμι που το φοράς για να παριστάνεις τον κύριο και να κάνεις φιγούρα.Είναι ένα ρούχο που το φοράς καθημερινά και σε χαρακτηρίζει. Θα είναι κατάντια για τους Γλυφαδιώτες να υπάρχεις εσύ στα δημοτικά έδρανα.

Όχι, θα είναι κατάρα μια τέτοια δοκιμασία.

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 4 =