Πίσω από τους επαίνους κρύβεται ο χρηματοδότης: Η εγκυρότητα της πληροφόρησης στο απόσπασμα!

Επικός ο «λίγδας» έδειξε «Καραμελένιο»

Στο «αποκαλυπτικό» ταχα μου χαμαιτυπείο του το «δημοσιογραφικό» τσόφλι για μια ακόμη φορά δείχνει την «ευαισθησία» του και κάνει λόγο ότι η δημοτική αρχή καταστρέφει το πράσινο στο Γκόλφ επιχειρώντας την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και αποκρύπτοντας ότι ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται κάτω από το πάρκιν του Γκόλφ, πίσω από τα γήπεδα του τένις και είναι ένας εγκαταλειμμένος ανεκμετάλλευτος χώρος όπου εκεί όπως ανήγγειλε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου ο χώρος θα αξιοποιηθεί και θα γίνει πάρκο πρότυπο για τους τετράποδους φίλους μας.

Εδώ όμως, έχουμε να κάνουμε με μια σπουδαία αποκάλυψη την οποία την είχα προαναγγείλει εδώ και καιρό αλλά προφανώς σας διαφεύγει.

Αυτό λοιπόν το «δημοσιογραφικό» τσόφλι μας προτρέπει να παραδειγματιστούμε από τον γειτονικό μας δήμαρχο για τον τρόπο που κάνει πάρκα σκύλων στο δήμο του, την στιγμή που ο Αναμορφωτής δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει εκατοντάδες έργα ουσίας στο ενεργητικό του και καθημερινά οι Γλυφαδιώτες βρίσκονται μπροστά σε νέες εκπλήξεις.

Εδώ λοιπόν μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ποιος είναι ο χορηγός, ο χρηματοδότης που τα χώνει για να βγαίνει ο «λίγδας» στο Youtube να βρίζει και να παριστάνει τον παρουσιαστή. Μόνο που ξέχασε να εκθειάσει τον «Καραμελένιο» που ως άλλη Ελένη Λουκά ήθελε να μεταφέρει το Αναστάσιμο Φως πόρτα – πόρτα  σε αντίθεση με τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων και το πλάνο πρόληψης κατά του κορονοϊού.

Ο λαϊκισμός σε κάνει καλό Χριστιανό.

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = πενήντα έξι