Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Απίστευτη τροπή παίρνει η άγρια δολοφονία μιας γυναίκας στο Περιστέρι από τον σύντροφό της. Η αστυνομία επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο 45χρονος δράστης είχε δολοφονήσει τη σύντροφό του, με τον ίδιο τρόπο, στην εξοχική του κατοικία στο Λουτράκι πριν από περίπου 10 χρόνια και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Νωρίτερα μια γυναίκα που μένει δίπλα στο σπίτι του άντρα ανέφερε τα εξής: «Εγώ μένω εδώ 19 χρόνια. Με τον άντρα που συνελήφθη λέγαμε ένα γεια. Γνώριζα ότι είχε προβλήματα ψυχολογικά. Επίσης, πριν από έξι χρόνια, γύρω στις 24 Ιουλίου, είχε κάνει ένα παρόμοιο έγκλημα στο Λουτράκι στο εξοχικό του.

Είχε σφάξει μία κυρία, δεν ξέρω με πόσες μαχαιριές, τον έπιασαν, μπήκε μέσα… μετά όμως έμαθα ότι τον παρακολουθούσε ψυχίατρος στο Δρομοκαΐτειο και κάποιο διάστημα τον είδα ελεύθερο. Εξεπλάγην βέβαια και έμαθα ότι θα βγαίνει το πρωί και απλά το βράδυ θα είναι υποχρεωμένος να μπαίνει μέσα.

Εγώ τύχαινε δυο τρεις φορές να τον έχω δει όταν ξεκλείδωνα να μπω μέσα στο σπίτι μου, έμπαινε και εκείνος στο δικό του δίπλα, ένα γεια… Μία δύο φορές είχα ακούσει φωνές, τίποτα άλλο όμως… Τη γυναίκα αυτή δεν την είδα ποτέ».

Η ίδια δήλωσε ακόμη πως δεν άκουσε τίποτα όσον αφορά το έγκλημα. «Απλά κατέβηκα κάποια στιγμή κάτω και είδα περιπολικά. Εκείνη τη στιγμή κάτι σαν να ένιωσα ότι κάτι πρέπει να έχει γίνει».

«Ήταν μοναχικός τύπος, κλειστός», ανέφερε περιγράφοντας τον κατηγορούμενο.

.

αφήστε ένα σχόλιο


ένα × 6 =