Ο ΦΟΒΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ «ΣΠΙΤΙΑ»!!

Το έχουμε ξαναπεί στις γυάλινες επιφάνειες, η λάσπη δεν κολλάει!! Νέο μήνυμα Γιαννακόπουλου που μετά την εις βάρος του τελευταία καταδικαστική απόφαση που του υπεβλήθη από το δικαστήριο ύστερα από μήνυση που του είχε υποβάλλει ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος  Παπανικολάου

 δείχνει αρκετά προσγειωμένος και με τα αυτιά κάτω όσον αφορά το αυταρχικό ύφος και το χυδαίο λόγο του, πιθανότατα η τελευταία  φάπα των 5.000€ που υποχρεώθηκε να πληρώσει για την ποινή που του υποβλήθηκε από το δικαστήριο μαζί με τα  έξοδα τον έτσουξε για τα καλά, αφήστε δε που οι πληροφορίες μου λένε ότι ο δήμαρχος του ετοιμάζει νεότερο χουνέρι που σημαίνει ότι θα τον πλακώσει στις αγωγές για τις αήθεις επιθέσεις και τα χυδαία και κατάπτυστα συκοφαντικά δημοσιεύματα. Η νέα  αλητεία του Γιαννακόπουλου που νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει και να παραπλανήσει τον αναγνώστη και να δείξει ότι δεν «μασάει», είναι ότι μετά από ένα κατάπτυστο και συκοφαντικό  δημοσίευμα του ψευτοπροφιλάκια Μπραδήμα ζητάει δήθεν να  μάθει αν ο δήμαρχος κινήθηκε νομικά ή αν αποδέχτηκε το επίμαχο δημοσίευμα, γνωρίζοντας  εκ προοιμίου ότι το  να υποβάλλει μήνυση στα φαντάσματα δεν οδηγεί πουθενά είναι μια διαδικασία αρκετά χρονοβόρα που η λάσπη θα έχει προλάβει να κτίσει το υποψήφιο θύμα.

Κουτοπονηριές και μηχανορραφίες του Γιαννακόπουλου. Ο ίδιος ως εγκέφαλος της βιομηχανίας σκανδάλων γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο ψευτοπροφίλ όπως επίσης γνωρίζει και ποια είναι τα δυο χαμαιτυπεία που το  φιλοξενούν, άλλωστε αυτά τα ίδια χαμαιτυπεία  είναι αυτά που  προβάλουν τον Γιαννακόπουλο ως ενεργό δημότη και ευυπόληπτο πολίτη. Είναι οι φίλοι του, οι συνεργάτες του, είναι αυτοί  που κρύβουν την αλήθεια που είναι εντελώς διαφορετική. Η αλήθεια είναι ότι ο δήθεν ιεραπόστολος της «εντιμότητας» και της «διαφάνειας» έχει ένα πλούσιο ποινικό μητρώο από αξιόποινες πράξεις. Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζει ποιος είναι ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας για τον οποίο γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες να αποκαλυφτεί η ταυτότητα του. Ο «αξιότιμος» Γιαννακόπουλος κατέχεται από εμμονές και λειτουργεί ρεβανσιστικά αυτό τουλάχιστον δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αφού είναι γνωστός στην πόλη ως ο τοπικός  μας μαϊντανός που υποδύεται τον εισαγγελέα, τον δικαστή, το μόνο που δεν φανερώνει είναι ο πρότερος έντιμος  βίος του, όσο για το ρόλο του ψευτοπροφιλάκια Μπραδήμα και κανα δυο ακόμα μονομάχων της «εντιμότητας», εύκολα  πλέον μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης ότι αυτά τα μπουμπούκια της δημοσιογραφίας  εξυπηρετούν τα συμφέροντα του εντολέα εργοδότη τους  που δεν είναι άλλος από αυτόν που μοστράρουν.

ΥΓ

Μετά τη χασούρα του εγκέφαλου της συμμορίας, φαίνεται ότι σφίγγουν οι κώλοι, μπήκε τάξη στο «σπίτια »κι όσες τσατσάδες  προβαίνουν σε αναδημοσιεύσεις άλλων, φροντίζουν τώρα να κρατούν αποστάσεις !!

αφήστε ένα σχόλιο


× 3 = δώδεκα