Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ

Σε πανικό  και σε σύγχυση ο « αρσενικότατος»   Γιαννακόπουλος, καταφεύγει σε φτηνά κολπάκια και κωλοτούμπες που δεν συνάδουν με την βαρβατίλα που θέλει να εμφανίζει προς τα έξω, με αποτέλεσμα να πρέπει το ταχύτερο δυνατό να επισκεφτεί τον ανδρολόγο του.

Ο Γιαννακόιπουλος μας έστειλε το εξής μήνυμα πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε ηλίθιους .

Γιαννακόπουλος

Δυστυχώς, παρατηρούνται φαινόμενα δημοσίευσης βρισιών από τη πλευρά τοπικών εκδοτών, με στόχο την σπίλωση μας, παραποιώντας το ηλεκτρονικό μας email.

Το email του κ. Γιαννακόπουλου είναι το tasosgian48@yahoo.gr, και όπως αντιλαμβάνεσθε είναι πολύ εύκολο κάποιος για λόγους σπίλωσης να φτιάξει ένα αντίστοιχο, όπως tasosgisn48@yahoo.gr ( To a έγινε s ) Στην περίπτωση των τοπικών δημοσιευμάτων έχει κατασκευαστεί ένα email που παραπέμπει στο email του κ.Γιαννακόπουλου.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Η απάντηση μου.

Ο Γιαννακόπουλος ξεγυμνώνεται όλο και περισσότερο γιατί ως γνωστό στην ζωή του έμαθε να λειτουργεί  μόνο με δειλία και φθόνο και  η λέξη συγνώμη γι αυτόν του είναι παντελώς άγνωστη. Ο Γιαννακόπουλος όσα email και να αλλάξει, όσα email και να διαχειρίζεται να είναι σίγουρος ότι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα τα βρει. Τα ψέματα και οι εκβιασμοί κάποτε τελειώνουν ή ώρα της αλήθειας είναι κοντά.

Η βιομηχανία της λάσπης που χρόνια εξευτελίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οσονούπω θα αποτελεί παρελθόν. Η Γλυφάδα θα ξεβρομίσει από τα αποβράσματα και τους εκβιαστές, κι αυτό το υπόσχομαι. Η οικογενειακή μου γαλήνη και η ψυχική ηρεμία των παιδιών μου δεν είναι διαπραγματεύσιμη.  Οι απειλές και οι εκβιασμοί δεν με τρομάζουν, δεν πρόκειται να σταματήσω γιατί είμαι πλέον αποφασισμένος να τον ξεσκεπάσω, κι αυτή την φορά να είναι σίγουρος ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο. Το κρίμα είναι ότι θα πάρει κι άλλους στο λαιμό του.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − 1 =