Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ (ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΙΩΡΑΣ) ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΑΓΚΑΖΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΣΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι, σήμερα, την Τζέσυ Παπουτσή. 

Η ηθοποιός έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, ύστερα από 62 ημέρες νοσηλείας. Είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Συνάδελφοί της από την τηλεόραση και το θέατρο, άνθρωποι με τους οποίους είχε συνεργαστεί επί πολλά χρόνια, φίλοι της και συγγενείς συντετριμμένοι συνόδευσαν την κωμικό ηθοποιό στην τελευταία της κατοικία.

 Πίσω από το φέρετρο, αγκαζέ, να στηρίζει ο ένας τον άλλον, ο σύζυγος της ηθοποιού Γιάννης Μανιός και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας τους παιδιού της, Θάνος Καηληώρας, με τον οποίο, παρότι χώρισαν, δεν έπαυσαν ποτέ να έχουν καλές σχέσεις.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» και είχε πει μεταξύ άλλων:

«Με την Τζέσυ Παπουτσή έχουμε καταπληκτικές σχέσεις. Είμαι δίπλα της και κοντά της, όπως είναι και αυτή δίπλα μου και κοντά μου. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό. Εκεί παντρευτήκαμε, εκεί κάναμε το παιδί μας… Μετά από δέκα χρόνια χωρίσαμε… Είναι δύσκολο πράγμα, γιατί η Τζέσυ είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, δοτικός άνθρωπος, μου προσέφερε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, τα αγάπησα όπως αγάπησε κι αυτή τα δικά μου… Από εκεί και πέρα τελείωσε όλο αυτό το πράγμα, καλώς ή κακώς τελείωσε. Υπήρξε ένα πολύ μικρό διάστημα απομόνωσης του ενός από τον άλλον. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από το παιδί μου. Αγόρασα ένα σπίτι που ήταν 200 μέτρα από το σπίτι της Τζέσυ και είχα το παιδί μου σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι. Τα μετέπειτα χρόνια έχουμε αυτή την καταπληκτική σχέση. Στη γιορτή μου μαζί βγήκαμε και φάγαμε, εγώ με την κοπέλα μου, η Τζέσυ με τον άντρα της και το παιδί. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να έχουμε μια σχέση έχθρας και μίσους. Είναι τόσο καλός άνθρωπος, αγαπάει τόσο πολύ την κοπέλα που είμαστε μαζί».

Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα όμως γρήγορα αυτός ο γάμος τελείωσε. Είχε αποκτήσει μαζί του έναν γιο, τον Γιώργο Καληώρα ο οποίος σήμερα είναι 38 ετών και είναι σκηνοθέτης.

Η ζωή της χαμογέλασε όταν με τον επίσης συνάδελφό της Γιάννη Μανιό με τον οποίο ήταν μαζί για παραπάνω από 25 χρόνια, αποφάσισαν να παντρευτούν. Το 2008 ένωσαν τις ζωές τους σε μία σεμνή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν είχε ρωτηθεί για εκείνον, είχε πει: «Είναι πολύ καλός σύντροφος και εξαίρετος άνθρωπος. Με νοιάζεται, με αγαπά και με φροντίζει πολύ, και αυτό, επειδή το κάνω εγώ με όλους από χαρακτήρα, με συγκινεί απίστευτα».

αφήστε ένα σχόλιο


− επτά = 0