Ο ΠΡΩΕΔΡΩΣ ΑΓΙΝΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΦΤΕΡΗΑ ΚΙ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΤΡΟΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ! ΕΛΕΩΣ ΠΑΝΩ! ΚΑΝΕ ΚΑΤΗ!

Στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στο εστιατόριο “Μαγεμένος Αυλός” βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα ο Δημήτρης Σταμάτης με την Έλενα Κουντουρά. Ο υπουργός Επικρατείας συζητούσε για αρκετή ώρα στο γεύμα του με την βουλευτή των ΑΝΕΛ καθώς οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια και συνδέονται με μακρά φιλία.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί βρισκόταν και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μόλις τους αντιλήφθηκε έσπευσε να τους χαιρετίσει αφού και η ίδια γνωρίζεται εδώ και χρόνια με την βουλευτή του Πάνου Καμμένου από την εποχή που η τελευταία εκλεγόταν με τη Νέα Δημοκρατία.
Το γεύμα φυσικά ήταν στο πλαίσιο μίας σειράς συναντήσεων που είχε η Έλενα Κουντουρά με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη τον πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Δ. Κρεμαστινό και σήμερα με το τον υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη για την υιοθέτηση της πρότασής της να συσταθεί στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων υποεπιτροπή η οποία θα αναδείξει και θα διεκδικήσει καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού.
Στο πρόσφατο Συμβούλιο της Ευρώπης η Έλενα Κουντουρά, η οποία είναι πρόεδρος της Europa Donna Hellas, μίας μη κερδοσκοπικής ευρωπαϊκής οργάνωσης για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, πραγματοποίησε ομιλία για την υποστήριξη ομόφωνου ψηφίσματος με στόχο τη διεκδίκηση καλύτερων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς με καρκίνο του μαστού.
Να σημειώσουμε ότι ο Οκτώβριος έχει ανακηρυχθεί ως ο μήνας καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.
dexiextrem

αφήστε ένα σχόλιο


9 − πέντε =