Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ… Η ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!!

Πιθανότατα η συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεται ως πρόεδρας δημοτικής παράταξης ενόψει των εκλογών το 2019 επιβαρύνει την κατάσταση του. Στις «δύσκολες» μέρες χρειάζεται ιδιαίτερη κατανόηση, σταθερή  υποστήριξη και αποδοχή απ’ όλους χωρίς να του δημιουργείται ένταση και άγχος.             Αφήστε τον να λέει ότι θέλει και κάντε τον να πιστέψει ότι θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός.

Κουρδομένος σπίκιν:

 Αναφορικά με όσους βρίσκονται στα έδρανα του δήμου: Το 2019 σας ”παίζω” ένα, όλοι εσείς μαζί… και εγώ αποκλειστικά ”μόνος” μου, στην θέση την οποία βρίσκεται η πλειονότητα του κόσμου, και αναζητά πραγματικά διέξοδο. Άλλωστε επί δεκαετίες αναλλοίωτα θέτω τα ίδια ζητήματα δημόσια, ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα γεμίσατε κωδικούς, κάνατε περιουσίες, χρεώσατε το λαό, και δεν έχετε να επιδείξετε ούτε ένα πραγματικό έργο πνοής στα Νότια προάστια..

Η θετική αντιμετώπιση είναι αποτελεσματικότερη της κριτικής

Πρόεδρααα η κατάσταση σου δείχνει να χειροτερεύει απελπιστικά. Μετά τους αιρετούς που σε κυνηγούσαν να σε σκοτώσουν, μετά τους ψευτοτσαμπουκάδες που θα μπουκάριζες στο γραφείο του δημάρχου, μετά τις πέτσινες καταγγελίες στην δικαιοσύνη για την επιβάρυνση της υγείας σου συνέπεια των αιρετών που σε στεναχωρούν, μετά και τις αναγγελίες θανάτου σου, Πρόεδρααα το ισοπέδωσες…. Φυσικά όλα αυτά είναι επειδή «παίζεις»… πολύ. Μέχρι το 2019 συνέχισε να «παίζεις»… άλλωστε και τότε με το «παιχνίδι» στο χέρι θα μείνεις.

Σε αυτόν απαντώ κάθε φορά…

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = επτά