Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΔΗΘΕΝ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΑ Χ-FILES – ΤΑ UFO ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

Παπαριές, αμπελοφιλοσοφίες, σπιναρίσματα, αλλά από τηγανίτα τίποτα.  Ρωτάμε λοιπόν δημόσια για μια ακόμη φορά τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας  «ενημέρωσης»  της « δημοσιογραφικής»  αθλιότητας της Γλυφάδας  που αλλάζει τις ιδιότητες και τα διαπιστευτήρια σαν τα πουκάμισα, να  μας πει επιτέλους ποια  ιδιότητα κατέχει, του δημοσιογράφου ή του εκδότη , ώστε να πληροφορηθούν οι αναγνώστες , αλλά και για να την προσκομίσω και εγώ συμπληρωματικά στον εισαγγελέα μαζί με την μήνυση που του έχω υποβάλλει?

Ας κατασταλάξει κάπου κι ας δημοσιοποιήσει την ιδιότητα του,  είναι δημοσιογράφος ή  εκδότης?  Σε αυτά τα δυο μπορεί δημόσια να απαντήσει?

Μήπως δεν είναι τίποτα από αυτά, αλλά είναι ένας πλανόδιος μικροπωλητής της  ψευδής είδησης, της κατασκευής σκανδάλων, της παραπληροφόρησης και της σπίλωσης που μέσα από τον οχετό των λίβελων δημοσιευμάτων του, εξυπηρετεί τόσο τα προσωπικά του συμφέροντα όσο και του εντολέα του?   Αυτός ο «κύριος»,  έχει το θράσος να  λέει ότι επικοινωνεί με τον πρόεδρο της ένωσης  των ημερησίων εφημερίδων, καθώς επίσης και με έγκριτους δημοσιογράφους . Ακόμα κι αν αυτό αληθεύει, είναι κάτι που δεν μας αφορά, δεν μας ενδιαφέρει , άλλωστε από το πολύ παραμύθι κι από τις  πολλές απότομες στροφές που παίρνει στα δημοσιεύματα του χρειάζονται δραμαμίνες για να τον παρακολουθήσουμε και ποτέ δεν μπορεί να γνωρίζει ο αναγνώστης αν κάπου υπάρχει και αλήθεια.

Χωρίς καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί του θα πρέπει  να πω ότι η μέθοδος  του κιτρινισμού και  η «δημοσιογραφία»  του κώλου που υπηρετεί,  με βρίσκει παντελώς αντίθετο και την κρίνω επιεικώς κατάπτυστη και συνεπώς κατακριτέα.

Με την ευκαιρία όμως επειδή επικαλείται ότι ο πρόεδρος της ένωσης ημερησίων εφημερίδων και κάποιοι έγκριτοι δημοσιογράφοι επικοινωνούν μαζί του (αν είναι δυνατόν να αληθεύει;), θα πρέπει αυτοί οι κύριοι να γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος αυριανιστής – δημοσιοΚΑΦΡΟΣ   για τον οποίο μιλάμε, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κλάδο τους.

Γνωρίζουν άραγε αυτοί οι κύριοι ότι ο άνθρωπος που επικοινωνούν μαζί του, είναι εξπέρ της φωτοσοπιάς που πριν λίγους  μήνες ανέβασε στο διαδικτυακό μπλοκάκι που διαχειρίζεται τον δήμαρχο της πόλης σε γυμνή περιβολή?  Γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι ότι αυτός ο δημοσιοΚΑΦΡΟΣ – μαΪμουδένιος εκδότης, ανέβασε φωτοσοπιά με εμένα και τον δήμαρχο σε άκρως χυδαία και προσβλητική φωτο? Γνωρίζουν άραγε αυτοί οι κύριοι ότι ο δημοσιοΚΑΦΡΟΣ – μαϊμουδένιος  εκδότης, αν επικοινωνούν μαζί του (σύμφωνα πάντα με  αυτά που ισχυρίζεται) ανέβασε βίντεο επεξεργασμένο με χυδαίους και κατάπτυστους υπότιτλους για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εντολέα και συνεργάτη του που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου?

Και ερωτώ από που προκύπτει ότι αυτός ο «κύριος» είναι δημοσιογράφος?  Από πού κι ως που προκύπτει ότι είναι εκδότης? Αν κάποιος θεωρείται εκδότης δεν πρέπει να έχει τυπώσει έστω και ένα φύλο ενός περιοδικού, μιας εφημερίδας? Υπάρχουν κάποια τέτοια αποδεικτικά στοιχεία ή μήπως είχε γράψει στο προεκλογικό του φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν εκδότης?

Ας γνωρίζουν λοιπόν όσοι συναναστρέφονται και επικοινωνούν μαζί του (ας τον χαίρονται) ότι ο δημοσιογραφικός κατήφορος και η δημοσιογραφική χυδαιότητα – αλητεία έχουν βρει στο πρόσωπο του, τον «ειδικό», τον κατάλληλο  για την ανήθικη εξόντωση της αξιοπρέπειας του ανθρώπου. Μετά το κυνήγι των αιρετών που τον κυνηγούσαν να τον σκοτώσουν,  τώρα βλέπει από το μπαλκόνι του να έχουν παρκάρει τα  ufo και εξωγήινοι στην πλ. Καραϊσκάκη έτοιμοι να τον αρπάξουν.  Ας προσέχουν λοιπόν, γιατί κινδυνεύουν από τα άθλια κατορθώματα του να υποστούν και οι ίδιοι, την χλεύη του αναγνώστη.

ΥΓ

Κι πως είπε ο Πλάτωνας, «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει», γι αυτό όσοι επικοινωνούν μαζί του, ας ζητήσουν καλού κακού να συμβουλευτούν την γνωμάτευση του γιατρού του.

Άντε καλές γιορτές κι από το νέο χρόνο, με το καλό και αστροναύτης!!!

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + 6 =