Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ

Για τους κατασκευαστές σκανδάλων , τους μίζερους, τους κακόμοιρους, τους ψυχικά πειραγμένους και όλους όσους προσπαθούν με ύπουλο τρόπο να ανακόψουν την υψηλή δημοτικότητα του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ήρθε ο καιρός να «ξεστραβωθούν» επιτέλους και να πάψουν να δηλητηριάζουν την τοπική κοινωνία με ανυπόστατα σκάνδαλα.

Είναι καιρός να αφουγκραστούν την αναγνώριση και την αγάπη της Γλυφαδιώτισας- τη που ξέρει να εκτιμά και να αναγνωρίζει τις μεγάλες προσπάθειες αλλά και την επίτευξη έργου αυτής της δημοτικής αρχής. Ο αναμορφωτής δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, δίνει απαντήσεις στα πικρόχολα σχόλια και στους επικριτές του μέσα από τα έργα του. Κατά γενική ομολογία η Γλυφάδα έχει γυρίσει σελίδα, έκλεισε πίσω της το θλιβερό κεφάλαιο της στασιμότητας, της μιζέριας και της απαξίωσης και διανύει ημέρες αίγλης, λάμψης, κι αυτό το εισπράττουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους.

Ο Γιώργος Παπανικολάου παρά την άθλια συκοφαντία και τον αυριανισμό δεν φοβήθηκε να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και να δίνει καθημερινά την μάχη ώστε να «καθαρίσει» η πόλη από τους σκοτεινούς γνωστούς νταβατζήδες που θέλουν να έχουν το κουμάντο στην πόλη. Αυτά τέλειωσαν, όσο για κάποιες νυφίτσες που υποδύονται τα λιοντάρια, οσονούπω θα καταλάβουν κι αυτές ότι το άστρο τους στην Γλυφάδα έσβησε μια για πάντα. Οι εναπομείναντες “μονομάχοι” της εντιμότητας, θα πρέπει πλέον να καταλάβουν ότι όσο και να χτυπούν τον πισινό τους, μεροκάματο δεν πρόκειται να δουν!!

αφήστε ένα σχόλιο


2 + έξι =