Ο ΝΕΟΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Δημοσιογραφία δεν είναι να βγάζεις από προϊόν φωτοσοπιάς ξεβράκωτους, να φτιάχνεις βιντεάκια με χυδαίους υπότιτλους και να απευθύνεις  εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς πχ σωματέμπορος, μαστροπός, παιδεραστής, πληρωμένο λαμόγιο κ.α. Αυτό όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις λέγεται Αυγη-σμός, Αυριανισμός, κοινώς αλητεία, δημοσιογραφία του κώλου κι αυτός ο αλήτοΚουρή-δομένος στην Γλυφάδα αυτήν υπηρετεί.

Έχω επισημάνει σε βαθμό κουραστικό την απαράδεκτη θηριωδία και την ηθική κατρακύλα του ανεκδιήγητου εξευτελιστή ψυχάκια που ως νέος Κουρής με το εμετικό του ύφος μολύνει την τοπική κοινωνία.

Ημέρες εορτών έπεσε στην αντίληψη μου ένα αισχρό και χυδαίο δημοσίευμα που μόνον ένας αλήτης θα μπορούσε να ανεβάσει. Δεν γνωρίζω αν το επίμαχο δημοσίευμα το οποίο βρίσκεται πρωτοσέλιδα στο Χαμαιτυπείο του ανήθικου χωρίς φραγμούς «διορισμένου» ( σήμερα βλέπω το κατέβασε από την μόστρα) είναι τωρινό ή παλαιότερο, άλλωστε αυτό μικρή σημασία έχει μπρος στον κίνδυνο της αναβίωσης της φρίκης του αυριανισμού στη Γλυφάδα.

Η αλητεία και η κατινιά του Κουρή-δομένου δεν έχει προηγούμενο.  Για μια ακόμη φορά αυτό τα παραληρητικό ανθρωπάκι παρεμβαίνει με χυδαία σχόλια στη ιδιωτική ζωή του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου καταπατώντας προσωπικά δεδομένα. Ειδεχθές αλητεία την οποία ονομάζει δημοσιογραφία λες και η σχέση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου με την κ.  Ντογιάκου αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ας καταλάβουν οι αναγνώστες ποιοι είναι οι κάφροι της κλειδαρότρυπας και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ας πει δημόσια αυτό το γλοιώδες υποκείμενο τι υπαινίσσεται όταν λέει, «Το νέο αμόρε του αρχι (……) της Γλυφάδας», τι ακριβώς θέλει να πει και δεν το λέει; Του αρχι (…..), έχει τα αντρικά να μας το κάνει ψιλά; Από πού κι ως που θα πρέπει να δίνουμε αναφορά σε αυτό το άρρωστο ανθρωπάκι για το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή; Γιατί θα πρέπει να έχει στη μόστρα του χαμαιτυπείου του την κ. Ντογιάκου σε ένα εμετικό δημοσίευμα που μόνο αίσχος και αηδία προκαλεί; Γιατί θα πρέπει οι σχέσεις των ανθρώπων να περνούν από διόδια; Από που κι ως που εκθέτει την κ. Ντογιάκου προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εντολέα και συνεργάτη του;

Αρκεί και μόνο να θυμίσω ότι προ μηνών ο Κουρής της Γλυφάδας ανέβασε από προϊόν φωτοσοπιάς τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου σε γυμνή περιβολή και αργότερα πάλι τον δήμαρχο μαζί με εμένα αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα ενώ μου επιτίθεται απροκάλυπτα με χυδαίους και κατάπτυστους χαρακτηρισμούς επειδή στηρίζω την δημοτική αρχή, για τα οποίους φυσικά του έχει  υποβληθεί μήνυση.

Ο Αυγη-σμός σε όλο του το μεγαλείο που στόχο έχει την παραπλάνηση του πολίτη.  Γιατί εκθέτει την κ. Ράλλη; Ας πει λοιπόν δημόσια και ονομαστικά αφού γνωρίζει, ποιοι είναι οι φερόμενοι ως τοπικοί εκδότες που εξυπηρετήθηκαν από την κ. Ράλλη? Ας πει δημόσια με ονόματα αφού έχει κάνει την έρευνα ως οφείλει και γνωρίζει, με ποιούς φερόμενους τοπικούς εκδότες – δημοσιογράφους έκλεισε μυστικές συμφωνίες ο δήμαρχος και ποια η μεθόδευση για επί τρία χρόνια ανανεωμένες συμβάσεις για να πληρώνονται οι αυλοκόλακες του; Ας πει δημόσια ποιοι είναι τα ηλεκτρονικά μέσα στη Γλυφάδα που ύστερα από κάθε εκλογή δημάρχου αξιώνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για συστημική προπαγάνδα; Αν αυτός ξέρει τόσα πολλά και έχει αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται γιατί δεν μιλάει με ονόματα και γιατί δεν τα καταθέτει σε έναν εισαγγελέα;

Βρωμιά λάσπη μπόχα και δυσωδία από ένα άρρωστο ανθρωπάκι που φέρει ανδρική περιβολή ενώ κυριολεκτικά θάπρεπε να φοράει φουστίτσα. Ας πει δημόσια ποιοι βαφτίστηκαν τοπικά εκδότες, και δημοσιογράφοι, όπως και ποιοι επί αρκετά χρόνια κλείνουν πίσω από την πόρτα του 4ου ορόφου κρυφές συμφωνίες, ώστε να καταργείτε τοπικά η ισχύς της ισοπολιτείας, της πολυφωνίας, του πλουραλισμού, και της αλήθειας; ΟΝΟΜΑΤΑ!!

Απαντήσεις και όχι κάρβουνο και λάσπη. Αν θέλει να γίνει πιστευτός κι όχι μασκαράς όπως συνηθίζει να γίνεται, ας μιλήσει με στοιχεία και ονόματα διαφορετικά ο Κουρη-δομένος της Γλυφάδας ας το βουλώσει. Ο αυριανισμός, ή αλητεία του φθάνει μέχρις του σημείου να αφήνει υπονοούμενα κάνοντας λόγο για τον αδελφό δικαστή του δημάρχου  Γιώργου Παπανικολάου και της κόρης του εισαγγελέα κ. Ισίδωρου Ντογιάκου ότι δήθεν με τις «πλάτες» αυτών καταργείται το δίκαιο.

Εξευτελιστικό. Αδίστακτος, Ανήθικος, Άξιος διάδοχος του μεγαλύτερου «μαφιόζου» της δημοσιογραφίας στην Γλυφάδα. Εδώ καραμπινάτα θα πρέπει να ακολουθήσουν μηνύσεις για να μάθει ο κάφρος και οι όμοιοι του ότι δεν μπορούν να μέμφονται υπολήψεις άξιων δικαστικών λειτουργών, ενώ αντίθετα λιβανίζει καθημερινά απατεώνες – τοκογλύφους μέχρις του σημείου να λέει ότι θα μπορούσαν να ήταν ανώτεροι δικαστές..

Ο λαθρο-πειρατής που πριν πολλά χρόνια είχε έναν παράνομο ΡΣ (όπως ισχυρίζεται από το 1977) όπου έβαζε τραγουδάκια (στου γιαλού τα βοτσαλάκια κάθονται δυο καβουράκια) για να ψυχαγωγεί τον κόσμο και που οι αρχές έκριναν ως παράνομο και τον έκλεισαν,  αυτοπαρουσιάζεται  συνήθως ως ένας εξ αυτών που είχαν τοπικά δημόσιο λόγο, και αναφορές στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοικήσεως, καθώς και της πολιτικής. Τρίχες κατσαρές. Σε ποια ηλικία αυτά; Ήταν δημοσιογράφος ή άρπαξε ένα μικρόφωνο στο χέρι όπου κοντά στις αφιερώσεις με τα άσματα της εποχής ασκούσε την αριστερή προπαγάνδα; Άλλωστε αυτόν τον «κύριο» όλοι γνωρίζουν ότι εργαζότανε ως ηχολήπτης στο κανάλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ του Καρατζαφέρη, όπου κι από εκεί όπως λέγεται εδιώχθη κακήν κακώς. Είναι επίσης γνωστό ότι είχε το θράσος να ζητήσει να μπει στο ψηφοδέλτιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ όπου κι από εκεί εδιώχθη για να δοκιμάσει την τύχη του στην εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη όπου κι από εκεί έκανε τη πρωτοφανή διαφορά  εισπράττοντας 0 ψήφους όπου μήνες αργότερα (για να μην μπορεί να τον διώξει πια κανείς) αυτοανακηρύχτηκε πρόεδρος παράταξης που απειλεί ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα πάρει κεφάλια και θα διοικήσει βάζοντας στο «καναβάτσο» τους τοπικούς κανίβαλους, κάνοντας λόγο ακόμη και για θανατική ποινή.

Όλοι στη Γλυφάδα τον έχουν πάρει στο ψιλό και τον θεωρούν άτομο «πειραγμένο» αφού κατά καιρούς βλέπει τα φαντάσματα των αιρετών που τον κυνηγούν να τον σκοτώσουν, καθώς επίσης μας προκαλεί μια απίστευτη περιρρέουσα θανατίλα όταν από μέρα σε μέρα λόγω της επιβάρυνσης της υγείας του από τον πόνο που του έχουν προκαλέσει οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας,  είναι έτοιμος να αφήσει τον μάταιο ετούτο κόσμο. Αβάσταχτο γέλιο μέχρις δακρύων από την ελαφρότητα του καραγκιοζάκου που δείχνει να  έχει απασφαλίσει και να επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ ηλιθιότητας αλλά και αλητείας που έστω κι αν αποδειχτεί ότι είναι ψυχικά ασθενής δεν έχει το δικαίωμα να ισοπεδώνει, να διασύρει και να εξευτελίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προπαντός να καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επειδή δηλώνει αριστερός θα έλεγα ότι είναι ντροπή, όνειδος για την Αριστερά να έχει στις τάξεις της τέτοια κοινωνικά αποβράσματα που για μια τυρόπιτα μπορούν να κατακρεουργήσουν να διασύρουν και να διαπομπεύσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια . Οι πολίτες είτε αριστεροί είτε δεξιοί δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν επηρεάζονται από τέτοιους μασκαράδες της ηλεκτρονικής καφρίλας, αντίθετα τους βάζουν στο περιθώριο. Αυτό το απίστευτα ανήθικο, χωρίς φραγμούς ανθρωπάκι ταΐζει με ψέματα τους αναγνώστες, εξυπηρετώντας τα σατανικά σχέδια του εντολέα εργοδότη του,  αλλά και του συνεργάτη του, αποκρύπτωντας την αλήθεια για τό ποιοι πραγματικά είναι και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με μια συμμορία από αλήτες δημοσιοοκάφρους του διαδικτύου χωρίς δημοσιογραφική τσίπα που καταπατούν ασύστολα κάθε έννοια  του απαραβίαστου της προσωπικής μας ζωής φέρνοντας στην μνήμη μας τις αλλήστου μνήμης εποχές του αυριανισμού με τα  ξεβρακώματα, τις σεξιστικές επιθέσεις, τον χυδαίο λαϊκισμό και την τρομοκρατία. Τα χάλια τους!!

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + = 12