Ο Νίκος Τσιώλης “φιλοξένησε” τον π. υπουργό Χάρη Θεοχάρη

Με πολιτικούς φίλους στο Aperitivo στη Γλυφάδα βρέθηκε ο π. υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης την Τετάρτη το βράδυ 30 Μαρτίου, προσκεκλημένος του γνωστού Γλυφαδιώτη Νίκου Τσιώλη

Σεμνά, ταπεινά κι αθόρυβα χτύπησε πάλι ο Νίκος Τσιώλης με ένα πλατύ  δυνατό κάλεσμα φίλων του προς χάριν του π. υπουργού Χάρη Θεοχάρη τον οποίο στηρίζει και έχει προσωπικές φιλικές σχέσεις.

Ήταν πράγματι μια καταπληκτική βραδιά που εξέπληξε τους πάντες  με τον υπουργό Χάρη Θεοχάρη να αποσπά το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων που έκπληκτος έβλεπε νέα πρόσωπα και όχι τους γνωστούς περιφερόμενους που τους καλούν από συγκέντρωση σε συγκέντρωση. Η βραδιά κύλησε ευχάριστα σε χαλαρούς ρυθμούς με τον π. υπουργό Χάρη Θεοχάρη να έχει μια φιλική συζήτηση με όλους και να απαντά σε αρκετές ερωτήσεις  βάζοντας  όπως πάντα την προσωπική του σφραγίδα.  Για μια ακόμη φορά ο  Nίκος Τσιώλης απέδειξε ότι είναι πολύ ικανός και ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με ένα δυναμικό παρών που πραγματικά εξέπληξε τους πάντες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 6 = τριάντα