Ο κ. Φιλίππου έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Σαρωνικού και οι κάτοικοι του πληρώνουν την ανεπάρκεια και το λαϊκισμό του κ. Φιλίππου. 

Η τοποθέτηση ανεμογεννητριών και η δημιουργία αιολικού πάρκου στο Πάνειο Όρος, στα όρια του Δήμου Σαρωνικού και του Δήμου Λαυρεωτικής, είναι μια επένδυση που πραγματοποιείται χάρη στην άδεια που χορήγησε η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής το 2018,  με περιφερειάρχη τότε την κα Δούρου και αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής τον κ. Π. Φιλίππου.

 

Την περίοδο εκείνη, όταν ο κ. Φιλίππου δεν τολμούσε να πει ΟΧΙ στις αποφάσεις της κας Δούρου, η Διοίκηση Σωφρόνη είχε πάρει απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την οποία εξέφραζε την πλήρη αντίθεση της στη δημιουργία του αιολικού πάρκου, γιατί πιστεύαμε κι εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του τόπου μας και δεν υπηρετεί κανένα συμφέρον του δήμου και των κατοίκων.

 

Κανέναν λοιπόν δεν πείθουν οι όψιμες διαμαρτυρίες  του κ. Φιλίππου για το αιολικό πάρκο. Όταν μπορούσε να πει όχι, τότε που η Περιφέρεια αδειοδοτούσε το έργο, δεν το έκανε. Κρύφτηκε πίσω από τη θετική απόφαση της τότε Διοίκησης της Περιφέρειας και δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση, γιατί προφανώς υπάκουσε στις κομματικές εντολές που πήρε και δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο το μισθό που έπαιρνε.

 

 

Και σήμερα, χωρίς ίχνος ντροπής, κάνει τον «επαναστάτη» και δηλώνει υποκριτικά αντίθετος.

 

Όμως οι συμπολίτες μας δεν ξεγελιούνται άλλο. Τους ξεγέλασε πολλές φορές μέχρι σήμερα ο σημερινός δήμαρχος για να τους υφαρπάξει την ψήφο. Στο ζήτημα της αποχέτευσης, στον ηλεκτροφωτισμό της πόλης, στις παραλίες κλπ. Δεν θα μπορεί όμως να τους ξεγελά για πολύ ακόμα.

 

Σύντομα θα έρθει ο λογαριασμός  της ανεύθυνης κι επιπόλαιης τακτικής που ακολούθησε. Έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες.

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 − = ένα