Ο ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΛΑΡΙ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

  • Η Αλητεία του ακατανόμαστου έχει ξεπεράσει τα όρια. Φάσκει και αντιφάσκει και για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ύστερα από τη γκάφα που έκανε προ καιρού θέλοντας να υπερασπίσει την τιμή και την αξιοπρέπεια του φίλου του με το γνωστό θέμα στο οποίο δεν επιθυμώ να επανέλθω.
  • Επανέρχεται όμως αυτός πάλι σήμερα σε σχόλιο του και σαν «γνήσιο» αρσενικό που είναι αποποιείται την ενοχή του και με το γνωστό υφάκι  που τον διακρίνει την μεταφέρει στους άλλους κι αυτό γιατί όταν είσαι «αλήτης»  δεν διορθώνεσαι, απεναντίας ψάχνεις για τους κοπρίτες που θα σου παρέχουν τα μέσα διαπλοκής για να επιβεβαιώσεις τη φήμη σου.
  • Εγώ δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν, άλλωστε δεν είμαι της ίδιας σχολής γι αυτό κι έχω την συνείδηση μου καθαρή κι ο «φίλος» του ακατανόμαστου αυτό κατά βάθος το γνωρίζει. Δεν μπορώ όμως να μην απαντώ όταν με προκαλούν και με βγάζουν τρελό για να καλύψουν τον βρώμικο κώλο τους.
  • Η ζωή με έχει διδάξει πολλά, τάχω δει όλα,  αλλά αυτό που ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι παντελονάτοι, «λεβέντες», νενέκοι, κιναιδογράφοι που συμμαχούν με τους διεστραμμένους και τους ψυχάκιδες, ξεπουλώντας την αγωνιστική τους ταυτότητα (γιατί από αξιοπρέπεια… αυτήν την έχουν ξεπουλήσει από καιρού), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα κατά καιρούς συγκυριακά τους συμφέροντα βάλλοντας κατά πάντων. Όσον αφορά λοιπόν το γνωστό θέμα,  εγώ κράτησα τους μαινόμενους ταύρους να μην τον ξεσκίσουν και γίνει VIRAL στο διαδίκτυο. Αυτό ας φροντίσει να το μάθει όταν θα βγάλει τις παρωπίδες κι απεγκλωβιστεί από τα θέλω και τα γούστα του ακατανόμαστου.
  • Όσο για τον ακατανόμαστο αυτός είναι για λύπηση, γιατί όπως λέει η παροιμία  «σηκωθήκανε τα σκατά να τραβήξουν το καζανάκι» και εξακολουθεί με χυδαίο τρόπο να με προκαλεί πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα με κάμψει.
  • Για μια ακόμη φορά λοιπόν θα πω ότι εγώ δεν συνεργάζομαι με την δημοτική αρχή όμως την στηρίζω γιατί βλέπω ότι τα πάει περίφημα, όσο λοιπόν για τους χαρακτηρισμούς που μου απευθύνει ο ακατανόμαστος αυτά θα κληθεί να τα δικαιολογήσει στην ώρα του όπως και ο Γλυφάδα WEB στον οποίο έχω υποβάλλει μήνυση και αγωγή.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 1