Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ!!

Μικρά, ασήμαντα ανθρωπάκια, υποδύονται τους  ενεργούς δημότες, ενώ εκτελούν τα συμφέροντα των εντολέων τους.   

Ότι μ@λακία θέλεις ακούς.

Βγαίνει και ο «πινέζας» που τις προάλλες εμφανίστηκε στο πλευρό της Μπάρμπα στην ΕΡΤ, γράφει παπαριές κατά  του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και εισπράττει  την οργή και την αγανάκτηση από δεκάδες  κοροϊδευτικά  σχόλια των αναγνωστών που δεν παρασύρονται από τέτοιες μ@λακίες . Βρε κακομοίρη, πάρτε το χαμπάρι  εσύ και οι όμοιοι σου ότι οι εποχές άλλαξαν. Πάει ο καιρός που κτίζατε με  λάσπη το υποψήφιο θύμα σας για να ασκήσετε ηθική πίεση για να βγάλετε το μηνιάτικο και να κάνετε το «κουμάντο» στην πόλη. Αυτή η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Κάτι τέτοιους «παράγοντες» οι Γλυφαδιώτες τους έστειλαν στο πυρ το εξώτερον. Νταβατζήδες του κ#λου, για πρώτη φορά βρέθηκε ένας άνθρωπος να φτιάξει αυτήν την μίζερη και απαξιωμένη πόλη και πέσατε να τον φάτε γιατί δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις σας. Μέχρι πότε θα εκτοξεύετε ασύστολα ψεύδη, ενώ βλέπετε την αντίδραση των αναγνωστών σας?

Έχετε το απύθμενο θράσος  να επαναλαμβάνετε τη βρωμιά σας  λες και οι πολίτες δεν έχουν άποψη, δεν έχουν μάτια να δουν ότι η  πόλη τους καθημερινά αναβαθμίζεται κι ότι έγιναν τόσα  έργα που δεν είχαν γίνει 40 και πλέον χρόνια.

Ο  Γιώργος Παπανικολάου κατά γενική ομολογία  είναι ο καλύτερος Δήμαρχος που πέρασε ποτέ από αυτήν την πόλη κι αυτό αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από τα τεράστια έργα που γίνονται και που όπως έχουν την ευκαιρία να δουν όλοι συνεχίζονται χωρίς τέλος. Οσονούπω την αγάπη και την εκτίμηση που έχουν οι Γλυφαδιώτες για τον Δήμαρχο τους Γιώργο Παπανικολάου θα την  δείτε και στην πράξη την ώρα της κάλπης. Εκατοντάδες  καταγγελίες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στα Υπουργεία, στους Εισαγγελείς δεν είχαν ποτέ καμία τύχη γιατί στις γυάλινες επιφάνειες η λάσπη δεν κολλάει.

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό και την απόγνωση που έχετε περιέλθει , αλλά να ξέρετε ότι την χλεύη και την κατακραυγή του πολίτη δεν την γλιτώνετε, άλλωστε την βιώνετε καθημερινά από τα σχόλια των αναγνωστών σας που δεν τρώνε το σανό που τους δίνετε και σας φτύνουν. Η κοινωνία δεν έχει άλλες αντοχές και δεν ασχολείται με 5 αποτυχημένους που νομίζουν ότι σπιλώνοντας  θα αμαυρώσουν το τεράστιο έργο του αναμορφωτή Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και που προφανώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εντολέων τους. Αποτυχημένα μικρά ανθρωπάκια που δεν εμπνέουν κύρος στον αναγνώστη και το μόνο που εισπράττουν είναι η χλέπα και η περιφρόνηση.

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × 4 =