Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ!!!

Η ουροδόχος κύστης,  κι αυτή διαμαρτύρεται από τους γελοίους ισχυρισμούς του τοπικού μας μαϊντανού, εισαγγελέα – δικαστή που αφού καθυβρίζει τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και του απευθύνει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που θυμίζουν καφενείο της πλ. Βάθη, παριστάνει και τον «σταθμάρχη»  και τον εγκαλεί για το αν γνωρίζει κάποιον, από πού τον γνωρίζει, για το αν μιλάει με κάποιον, γιατί του μιλάει, για το ποιον συνάντησε, γιατί τον συνάντησε, για το πού πήγε, γιατί πήγε, και για το μόνο ακόμα που δεν τον έχει εγκαλέσει κι αυτό με επιφύλαξη, είναι για το που αφόδευσε ο δήμαρχος.

Με την «σοβαρότητα» που χαρακτηρίζει αυτόν τον κύριο, βλέπουμε να κράζει (κρα – κρα) τον δήμαρχο κι ενώ μας παριστάνει τον Νεοδημοκράτη καταφέρεται κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου με τον χαρακτηρισμό «τέκνο της επάρατης δεξιάς», πως όμως είναι δυνατόν να κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς  κι από την άλλη να ψηφίζει έναν εκπρόσωπο της για δήμαρχο  που υποστηρίζεται απ’ αυτήν την «επάρατη δεξιά» παράταξη? Μήπως νομίζει ότι απευθύνεται σε ευνουχισμένους πολίτες ή κάνει σύγχυση από τις ημέρες της μεγάλης του δόξας όταν υπηρετούσε στην ΕΣΑ?? Για ποια «επάρατη δεξιά» μιλάει???  Και πως μπορεί να μας παρουσιάζεται για Νεοδημοκράτης την στιγμή που επανειλημμένα είναι ο υβριστής των προέδρων και των βουλευτών της παράταξης?? Για τέτοιο Νεοδημοκράτη μιλάμε?

Από την άλλη το τελείως κουφό που δεν σου μένει άντερο από τα γέλια είναι όταν με θράσος λέει (κάνοντας και τον  υπαινιγμό να του κοβόντουσαν τα χέρια) ότι απ’ αυτόν παρασύρθηκαν χιλιάδες ψηφοφόροι και ψήφισαν για δήμαρχο τον Γιώργο Παπανικολάου, (υποψήφιο της επάρατης δεξιάς), την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι εκτός της συμβίας του (κι αυτή με επιφύλαξη), δεν υπάρχει άλλος κανείς που θα μπορούσε να επηρεαστεί από δαύτον. Αφού όμως όπως ο ίδιος ισχυρίζεται έχει χιλιάδες ψήφους (προβατάκια) που τους μεταφέρει στον εκάστοτε υποψήφιο γιατί δεν τους χρησιμοποιεί για τον εαυτό του μήπως έτσι γλυτώσουμε από τον τοπικό μας μαϊντανό – εισαγγελέα?

Τι μας λέει λοιπόν και ποιους νομίζει ότι κοροϊδεύει?

Αλαζονικός και εγωμανής κάνει τον υπαινιγμό ότι δεν ζήτησε τίποτα για τις υπηρεσίες που προεκλογικά προσέφερε στον δήμαρχο ( Θου Κύριε φυλακήν το στόματι μου) και προσθέτει και το άλλο κουφό ότι μετά τις εγκληματικές κατά του προσώπου του κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση πράξεις του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, θα βρίσκεται πάντα απέναντί του περισσότερο από ότι με τον τ. δήμαρχο Κώστα Κόκκορη, αποκρύπτοντας επιμελώς ότι τα ίδια έλεγε και  έκανε και με τον αείμνηστο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρόπουλο αλλά και παλαιότερα με τους τ. δημάρχους Σ. Σφακιανάκη – Σ. Λανδράκη.

Αυτοβαπτισμένος «ενεργός πολίτης» που δήθεν τολμά να τα βάλει με όλους και με όλα,” ιδού λοιπόν η ρόδος ιδού και το πήδημα”  ας βάλει υποψηφιότητα  στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να δούμε αν εκτός της ψήφου της συμβίας του πάρει και καμία ακόμη κι ας αφήσει τα  σόου όπως τότε που για να παρουσιάσει ένα ακόμη θέαμα μια παράσταση μόνο και μόνο για προβολή και δημοσιότητα, έβαλε υποψηφιότητα για συνήγορος του πολίτη για να την αποσύρει αμέσως μετά υπό τον φόβο της ξεφτίλας.

Αμ το άλλο που για να παραστήσει τον ήρωα συχνά πυκνά λέει ότι θα συνεχίσει να βάλλει κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου ακόμα κι αν τον βρουν μέσω του κεντρικού αγωγού στο Κερατσίνι (κατά καιρούς αλλάζει αγωγούς). Ας πάψει να παριστάνει τον ήρωα κι ας μας πει για να μάθουν και οι πολίτες που στηρίζει αυτά που λέει? Τον έχει απειλήσει κανείς? Γιατί δεν καταθέτει μια μήνυση, μήπως δεν έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ή αρέσκεται στα σόου την στιγμή που ξέρει ότι κανείς δεν θα τον πάρει στα σοβαρά να ασχοληθεί μαζί του?

Τζάμπα μαγκιές?

Αυτές οι μαγκιές και η σπίλωση μέσα από τον εύκολο δρόμο της δυσφήμησης είναι πια γνωστές στους πολίτες που δεν κοροϊδεύονται όταν βλέπουν ότι οι ύβρεις, οι συκοφαντίες, οι απειλές δεν έχουν καμία σχέση με την κριτική όσο σκληρή κι αν είναι. Ας αφήσει λοιπόν αυτός ο κύριος τις συκοφαντίες  τους θεατρινισμούς και τα ψέματα. Ας πάψει να διαστρεβλώνει τόσο αυτός όσο και οι «παραδουλεύτρες» του την αλήθεια και την πραγματικότητα, Ας αφήσει τις κορώνες τους ηρωισμούς και τις μαγκιές, (άλλωστε τους μάγκες όπως λέει και το τραγούδι τους πάτησε το τρένο) κι ας το χωνέψει επιτέλους ότι η μόνη συζήτηση που μπορεί να έχει με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου είναι όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι στην δικαιοσύνη κι αυτό με επιφύλαξη.

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 3 =