Ο ζαχαριάδης, τώρα και καναλάρχης

Τώρα και καναλάρχης!

Μου το είπαν, τον είδα, το διασκέδασα.

Στις δόξες του ο Ζαχαριάδης τώρα και «καναλάρχης». Το ωραίο στην υπόθεση στο δήθεν επαναστατικό δελτίο ειδήσεων είναι ότι θέλοντας να το παίξει λάβρος κατά της αντιπολίτευσης έκανε κυριολεκτικά πρόταση στον ανήμπορο από αρτηριοσκλήρωση φίλο του Μάκη Φιλόπουλο να τον σενιάρει βιντεοσκοπώντας τον και να τον κάνει πρώτη μούρη στη Γλυφάδα. Βέβαια για λόγους «ηθικής και ευθιξίας που τον χαρακτηρίζει», αλλά και ως «αμερόληπτος» που είναι, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Στάθη Γεωργούλα, την κ. Πόπη Ζαμπετονίδου και τον Βασίλη Παλιούρα γιατί τάχαμου ποιούν τη νήσσαν μπροστά στο δήθεν σκάνδαλο του Γκολφ. Ωστόσο μην εκπλαγείτε αν αύριο μεθαύριο δείτε κάποιους απ’ αυτούς φιλοξενούμενους του να τους υποβάλλει «καυτές» ερωτήσεις.

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.  Όσο για τα σκάνδαλα στο Γκολφ, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Εκατοντάδες συκοφαντικά δημοσιεύματα  και καταγγελίες  εναντίον του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από τον ίδιο και το σινάφι του δεν είχαν καμιά τύχη κατέληξαν στο αρχείο,  κι αυτός καταζητούμενος.

Ο γνωστός σπεκουλαδόρος τώρα και σε αποκαλυπτικό δελτίο στο youtube. Αυτό όμως που μου έκανε τεράστια εντύπωση τόσο εμένα όσο και σε πολλούς άλλους είναι όταν μίλησε για τα κλεφτρόνια και για τα θέματα εγκληματικότητας . Εδώ οφείλω να πω ότι ο άνθρωπος έχει άποψη, γνωρίζει. Τώρα πως και τι,  ο Θεός και η ψυχή του.

Το πώς κυνηγάει το μεροκάματο ο Ζαχαριάδης δεν με αφορά κι αν πραγματικά έπαυε τη συκοφαντική σπέκουλα εναντίον του αναμορφωτή της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου δεν υπήρχε και λόγος να ασχοληθώ μαζί του άλλωστε όπως λέει και ο λαϊκός αφηγητής μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο δεν γίνεται.

Αλίευση από το σαιτ του Ζαχαριάδη.

Δείτε το

Νέος Πρόεδρος του Γκολφ, oρίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Λεβετσοβίτης, ασφαλιστής, πτυχιούχος Μαθηματικός, με αντιπροέδρους δύο πολύ γνωστές κυρίες του συνδυασμού του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, «η Γλυφάδα μας»: Την Μπέσσυ Αργυράκη και την Μαίρη Μηλιαρέση.  Ήδη, ο κ. Λεβετσοβίτης ενημερώνεται από τον απερχόμενο Πρόεδρο Στέλιο Κουρουπάκη, για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Γκολφ.

ΥΓ

Προφανώς έπεσαν κάποια ψιλά και η δουλειά που είχε γίνει τα τελευταία χρόνια στο Γκολφ πήρε μορφή τιμητικής διάκρισης  από τον «έγκριτο» Ζαχαριάδη ως  εξαιρετική.

Τι να λέμε τώρα!!!

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − = 1