Ο ετσιθελισμός και η αλαζονεία του μικρού Παναγιωτάκη Γιάχου προκαλεί πλέον δυσφορία και ασφυξία.

Παναγιώτης Γιάχος το ατύχημα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γλυφάδας

Νέα παπαρολογία του μικρού πολιτικά δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Παναγιωτάκη Γιάχου κάνει λόγο ότι έχουν ήδη αρχίσει οι διεργασίες για την μετα-Παπανικολάου εποχή στο Δήμο και το όνομα που φιγουράρει είναι του κ. Κασσέρη.

Προφανώς το ατύχημα του δημοτικού συμβουλίου που ακούει στο όνομα Παναγιωτάκης Γιάχος βρέθηκε σε πνευματική έκσταση κι άκουσε δυνατή φωνή πάνω από το κεφάλι του να του λέει ότι «το πρώτο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του ευρισκόμενου σε δυσμένεια κ. Κασσέρη».

Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά θα πρέπει να πούμε ότι ο αναμορφωτής δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου δεν έχει κάνει καθόλου λόγο για τις προθέσεις του οπότε η μετα-Παπανικολάου εποχή που ισχυρίζεται προφανώς από την παθητική κατάσταση που ευρίσκετο ο μικρός πολιτικά Παναγιωτάκης Γιάχος, είναι αποκύημα της φαντασίας του η θέλει να σπείρει ζιζάνια κάτι που επί πολλά χρόνια κάνει πρωταθλητισμό.

Να πάμε όμως και στο άλλο το αμίμητο ότι ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Κασσέρης είναι σε δυσμένεια. Εδώ θα ήθελα να σταθώ και να πω ότι από την στιγμή που αναφέρθηκε το όνομα του, ο κ. Κασσέρης αν νομίζει ότι χρειάζεται θα πρέπει ο ίδιος να δώσει εξηγήσεις αν και προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να είναι σε δυσμένεια. Αν θυμάμαι καλά ο κ. Κασσέρης διευθυντής δημοτικού σχολείου εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου το 2014 όπου τον εμπιστεύτηκε και διετέλεσε επί σειρά ετών αντιδήμαρχος καθαριότητας – αντιδήμαρχος καθημερινότητας – τεχνικών υπηρεσιών με συνέπεια να προβληθεί  κι αργότερα να αναλάβει Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων με καθήκοντα την εποπτεία, συντήρηση και παρακολούθηση της εύρυθμης λειτουργίας των δημοτικών κοιμητηρίων, των παιδότοπων και όλων των δημοτικών κτιρίων, όπου εκτινάχθηκε η δημοτικότητα του και έγινε περισσότερο γνωστός, άρα δεν θα πρέπει να αισθάνεται αδικημένος, το αντίθετο θα έλεγα.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι πως γνωρίζει ο εκστασιαζόμενος μικρός (πολιτικά) Παναγιωτάκης ότι ο κ. Κασσέρης έχει αυτή την αρνητική διάθεση?  Μήπως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα μεταρσίωσης η είναι φιλαράκια και τα λένε? Όπως και ναχει όλο αυτό εκθέτει κατά την προσωπική μου άποψη τον κ. Κασσέρη που τον βάζει “απέναντι” από τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε σε περίοπτες θέσεις, τον άνθρωπο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της πόλης και έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα.

Οι φιλοδοξίες του καθενός είναι θεμιτές. ΟΤΑΝ ο Αξιότερος των Άξιων δήμαρχος της Γλυφάδας  Γιώργος Παπανικολάου πάρει τις αποφάσεις του και καταστήσει σαφές ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος τότε ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να χρεωθεί τη λέζα του υπονομευτή – αχάριστου.

ΥΓ
Εγώ πάλι λέω ότι ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου κόσμημα – σύμβολο για την πόλη, θα διεκδικήσει και πάλι την υποψηφιότητα του και μάλιστα στοιχηματίζω ότι οι Γλυφαδιώτες που ξέρουν να ανταμείβουν τις αξίες, θα του δώσουν μια εκ νέου συντριπτική νίκη μεγαλύτερη από την προηγούμενη γι αυτό ας μην παίρνουν τα μυαλά τους αέρα. Τα γνωμικά των αρχαίων φιλοσόφων μας είναι απολύτως σωστά, « Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα».

Όσο για τον μικρό (πολιτικά) Παναγιωτάκη Γιάχο, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς μαζί του γιατί του δίνει αξία.  Δεν είναι τυχαίο ότι επί χρόνια πάσχιζε να μπει σε κάποια παράταξη αλλά δεν τον ήθελε κανείς, μέχρι που βρέθηκε ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος και με 200 ψηφαλάκια έγινε το ατύχημα του δημοτικού συμβουλίου.

Τραγικό

αφήστε ένα σχόλιο


+ 6 = οκτώ