Ο διαβόητος ΞΕΡΟΛΑΣ! Part 1

« Ο Πανεπιστημιακός» Δημοτικός σύμβουλος των 200 ψήφων,  με πτέρνα κεφαλοτύρι μας τάραξε στους πανυπέρτατους και τους μπιστικούς.

Με ενημέρωσαν ότι το ατύχημα (πολιτικά)  του δημοτικού συμβουλίου που ακούει στο όνομα Παναγιωτάκης Γιάχος ξέρασε εναντίον μου χυδαιολογήματα. Άλλωστε όσο ανάστημα (πολιτικό) του λείπει, τόσο θράσος έχει ο λεκές.

Δεν ξέρω αν χρειαζόταν  να απαντήσω αλλά θα το κάνω για να μην πει ότι τον φοβήθηκα. Άκου πολιτικέ κουασιμόδε, άκου μια και καλή για να τελειώνω μαζί σου γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ. Επειδή είσαι πολιτικά μικρούλης  θα σου πω έτσι στα ίσα ότι ΠΟΤΕ δεν χρειάστηκε μέχρι σήμερα να έχω υποβολέα, μα ΠΟΤΕ.

Η υπόνοια για το αν γράφω εγώ η κάποιοι άλλοι εμφανίζουν την ταραχή που σε διακατέχει. Προφανώς η αμέριστη πίκρα και ο ανυπέρβλητος εγωισμός σου επειδή αποκαλύπτω όλα τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου σε κάνουν να βλέπεις φαντάσματα.

Άκου σαχλεπίσαχλε πράγματι συναντηθήκαμε στην περιοχή που μένω (γειτονεύουμε άλλωστε) και σου είπα γιατί τα κάνεις όλα αυτά, γιατί λασπολογείς τον δήμαρχο που άλλαξε αυτή την έρμη πόλη από μίζερη και απαξιωμένη σε πόλη πρότυπο και μου είπες τα χειρότερα που δεν μου επιτρέπεται να αναφέρω, για να καταλήξεις ότι όλα αυτά τα κάνεις για την αξιοπρέπεια σου.

Ποια αξιοπρέπεια βρε φαυλεπίφαυλε που την βρήκες, όταν για να πλήξεις η ακόμη για να ξεφτιλίσεις κάποιον γράφεις ένα κάρο ηλιθιότητες, ενώ όταν πρόκειται για την «αφεντιά» σου απειλείς Θεούς και δαίμονες πχ στο δημοσίευμα του Ζαχαριάδη που ως μικρός χέστης τον πήρες να κατεβάσει την φωτο με την μπαλαρίνα Γιοχάνεβα που σε είχε σενιάρει και τον απείλησες ότι θα του κάνεις μήνυση?

Πες μας βρε Παναγιωτάκη τι προσέφερες μέχρι σήμερα στην Γλυφάδα εκτός από το γνώριμο ύφος της κομπλεξικής μαγκιάς σου? Πες μας, παρακαλούσες πότε τον Λανδράκη, πότε τον Βαρβιτσιώτη, πότε τον αείμνηστο Θεοδωρόπουλο, πότε τον Κόκκορη και τελευταία τον Παπανικολάου να σε βάλουν στο ψηφοδέλτιο κι όλοι σου γύριζαν την πλάτη, ΝΑΙ η ΟΧΙ? Από τότε που διετέλεσες  (επί αείμνηστου Θόδωρου Σπονδυλίδη) πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου το’χεις δέσει κόμπο και κουσουμάρεσαι τον καμπόσο? Μήπως δεν ξέρεις γιατί εξελέγης τότε? Γιατί έδενες καλύτερα με την εποχή των Σταμουλοκολλάδων και έναν τέτοιος χρειαζόταν την συγκεκριμένη στιγμή.

Ανέκαθεν ήσουν είρων, προκλητικός και αυταρχικός όταν προέδρευες. Αυτό ήσουν. Έκτοτε όποιος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κι αν εξελέγη έβαζες τον λασποανεμιστήρα στην πρίζα και τους έκτιζες με λάσπη γιατί όπως υπερηφανευόσουν κανείς τους δεν ήταν του δικού σου βεληνεκούς . Όλα για να δειχτείς. Όλα για το εγώ σου. Όλα για το Θεαθήναι.

Θυμάσαι μήπως την παράγκα που είχες στήσει στον 2ο όροφο του δημαρχείου επί αείμνηστου Στέλιου Σφακιανάκη? Θυμάσαι μήπως ότι ο Σφακιανάκης δεν ήθελε όχι μόνον να σε βλέπει αλλά πάθαινε αλλεργία ακούγοντας και μόνο το όνομα σου? Θυμάσαι ότι όρος του Σφακιανάκη όταν εκλιπαρούσες τον Παπανικολάου να σε βάλει στο ψηφοδέλτιο του ήταν ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΧΟ?

Θυμάσαι μήπως ότι έβαλες για «Συμπαραστάτης του δημότη» και πήρες τα…. τρεις ψήφους?  Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά μικρούλη?

Ανθρωπάκο, ορκίζεσαι στα παιδιά σου  ότι με είδες εμένα να ζητιανεύω στη λαϊκή? Ορκίζεσαι στα παιδιά σου ότι με είδες να μαζεύω κάτι λαχανικά από τα τελάρα των μανάβηδων? Αν έχεις έστω μισή σπιθαμή αντρισμού ορκίσου. Κι ορκίσου στα παιδιά σου γιατί ο δικός σου λόγος τιμής ως φαίνεται θα είναι οπισθόβουλα λόγια, η αλλιώς λόγια του κώλου που βγαίνουν ξέρεις από που.

Μικρέ κι ασήμαντε ανθρωπάκο μήπως συναντηθήκαμε και πιάσαμε την κουβέντα στην λαϊκή μέχρι να μου καθαρίσει ο ψαράς τα ψάρια που είχα παραγγείλει? Μάλιστα ήταν μαζί κι ο γιος μου. Τι λες μαρή χοληστερίνη, δεν ντρέπεσαι καθόλου? Ένας απόφοιτος εκτροφείου ηλιθίων είσαι που η μεγαλομανία κι ο ναρκισσισμός σε κάνουν να στερείσαι τσίπας. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση σου σε κάνει να αναζητάς πάντα την επιβεβαίωση τρίτων. Και επειδή αναφέρεσαι συνέχεια ότι θίχτηκαν τα παιδιά σου θα πούμε πιο κάτω το γιατί (ξεκουτιασμένε ανθρωπάκο έχουμε και εμείς παιδιά) άραγε πόσο περήφανα θα πρέπει να αισθάνονται τα παιδιά σου για τον πατέρα που έχουν?

Και για να μην μένει τίποτα αναπάντητο και για να ικανοποιήσεις ακόμη και τον πιο δύσπιστο αναγνώστη σου πως ξέρεις ότι δεν έχω μαντήλι να κλάψω? (δεν κλαίω ποτέ, κλαίω μόνον από γέλια με κάτι ευτελούς αξίας μικρά, γελοία ανθρωπάκια σαν και του λόγου σου).

Με κατονομάζεις ως δυστυχή «α-φραγγίδη», βρε, ανόητε, μικρέ γελωτοποιέ έχεις κάποιο έστω ελάχιστο στοιχείο που να αποδεικνύει την αλήθεια όσων λες η πετάς την λάσπη ξέροντας ότι όσο και να καθαριστεί κάποιος απ’ αυτήν όλο και κάτι θα μείνει?

Μικρέ ανθρωπάκο το αυτοκίνητο που έχω δεν υπήρξε ποτέ τρακαρισμένο, ποτέ στραπατσαρισμένο, η γελοιότητα σου ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία όταν αναφέρεσαι στα φθαρμένα ελαστικά που φορώ. Αλήθεια δεν σου έχει μείνει καθόλου τσίπα, έτσι νομίζεις εσύ και οι φίλοι σου ότι θα με πειράξετε, θα με γελοιοποιήσετε, θα με κάμψετε? Να σε χαίρονται οι κανακάρηδες που έχεις. Λεβεντιά καμαρωτή είσαι, πόσο περήφανοι θα αισθάνονται για τον πατέρα τους. Στο έχω ξαναπεί δεν φταίει το μπόι σου, φταίει η αλαζονεία σου, φταίει το κόμπλεξ που κουβαλάς επειδή στερείσαι αναστήματος.

Η λέξη φιλότιμο δεν είναι λέξη που υπάρχει στο λεξιλόγιο σου πόσο δε το αντρικό φιλότιμο όταν χλευάζεις έμμεσα δημοτικό σύμβουλο επειδή μένει στο ενοίκιο λες και είναι ντροπή, λες και είναι  επιλήψιμο, λες και είναι ποινικό αδίκημα. Ντροπή σου στην ηλικία σου. Και είσαι και γονιός.  Ξέχασες μικρός που πήγαινες πόρτα πόρτα και πουλούσες λαδάκι?  Κι αυτό δεν είναι υποτιμητικό αλλά μην μας παριστάνεις δα και τον μπρούκλη.

Μικρέ κι ασήμαντε ανθρωπάκο σε’χω για πλάκα άλλωστε κοντός ψαλμός αλληλούια οσονούπω θα πας στα αζήτητα εκεί που ήσουν τόσα χρόνια, εκεί που σου πρέπει. Ας όψεται ο Θεοδοσόπουλος και οι 200 που πέταξαν ότι πολυτιμότερο, την ψήφο τους και σε έκαναν μάγκα.

Είσαι συκοφάντης όταν αναφέρθηκες στην κ. Νατάσσα Αργυροπούλου. Ξέχασες όταν ανέβαινες στην μαμά Μαίρη για τα ρουσφετάκια σου (η Μαίρη είναι εν ζωή και μπορεί να το επαληθεύσει).

Άκου μικρούλη με τα παιδιά σου δεν έχω τίποτα και μάλιστα έχω ακούσει ότι είναι και πολύ καλά παιδιά όμως οι νόμοι είναι για όλους. Βλέπω όμως ότι μπουρίνιασες αλλά γιατί, λέω κάτι ψέματα? Μα καλά λίγη τσίπα δεν έχεις? Έχεις το θράσος και μπορείς να  μιλάς εσύ που κατασκοπεύεις τα σπίτια των άλλων, εσύ που στήνεσαι κάτω από τα σπίτια δημοτικών συμβούλων και τραβάς φωτο (ξέρεις πολύ καλά τι λέω), αυτοί δεν έχουν οικογένειες δεν έχουν παιδιά? Ποιος είσαι? Αυτά μόνον οι χαφιέδες τα κάνουν.

Ο Μπαμπινιώτης γράφει ότι ρουφιάνος είναι ο καταδότης, ο προδότης, ο ραδιούργος, ο χαφιές, ο σπιούνος, ο δολοπλόκος, ο συκοφάντης, ο μαστροπός …

Στην κάτω φωτο η πτέρνα κεφαλοτύρι

Συνεχίζεται

αφήστε ένα σχόλιο


× 3 = έξι