Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Όσοι δεν ξέρετε τον Γιώργο Παπανικολάου θα σας ήταν χρήσιμο να τον γνωρίσετε. Ο επανεκλεγείς δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με εκείνο το πέραν κάθε φαντασίας εκκωφαντικό ποσοστό που πλησιάζει το 80%, είναι ένας πραγματικός ηγέτης δουλευταράς, ευφυής, σκληρός, αλλά δίκαιος, συνάμα οξυδερκής με ανεπτυγμένη όσφρηση που οσμίζεται τους πάντες και είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις ξέροντας ποιον μπορεί να εμπιστευτεί και σε ποιους μπορεί να ελπίζει και προπαντός δεν «ακούει» δεν επηρεάζεται και δεν παρασύρεται από τυχών συστάσεις που θα μπορούσαν να κάνουν τα τσιράκια και οι κολλητοί των αιρετών,  όπως γίνονταν παλαιότερα.

Ένας δήμαρχος με ηγετική φυσιογνωμία που έχει ανεπτυγμένη διορατικότητα και ξέρει να διαβάζει ανα πάσα στιγμή τι σκέπτεται ο συνομιλητής του. Οι αιρετοί θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι εκείνο το εντυπωσιακό 79.1% δεν αφήνει περιθώρια όχι  φυσικά αμφισβήτησης της όποιας απόφασης του σχετικά με τις επερχόμενες επιβεβλημένες αλλαγές, αλλά ούτε και σκέψη για παραπονάκια.  Αυτό ισχύει και γι αυτούς που εκτοξεύτηκαν στα ύψη.

Μονιμότητα δεν υπάρχει, ο δήμος έχει συνέχεια, κάποιοι θα αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι θα τους διαδεχτούν για να συνεχίσουν το πραγματικά εξαιρετικό έργο που θα αφήσουν πίσω τους. Άλλωστε η θέσεις των αιρετών είναι θέσεις εργασίας και προσφοράς κι όχι κονόμας.

αφήστε ένα σχόλιο


− 5 = ένα