ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ο ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

Όλη η Ελλάδα έχει κρίση , άνθρωποι πηδάνε  από τα μπαλκόνια γιατί τους παίρνουνε τα σπίτια , αλλά φαίνεται εδώ οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχουνε βρει την λύση τα παιδιά.

Ο ένας ευρωβουλευτής γαρ , 50 -50 έπαιρνε τους Γλυφαδωτοπαράγωντες σε ταξιδάκια στας Βρυξέλλας ….. Με δικά μας λεφτά.

Ο άλλος συνεπής στην αισθητική του , πάει τους φτωχούς στα μπουζούκια .

Αυτοί είναι τα καμάρια των κομμάτων τους . Έχουνε μαζέψει και τα γνωστά ασπόνδυλα γλυφτρόνια γύρω τους και καμώνονται τους σπουδαίους …. Τα ανεπάγγελτα μηδενικά . Μας εμπαίζουν οι “ανεξάρτητοι” κομματοτραφείς τραμπούκοι , τα λυκόρνια της εξουσίας και κονταροχτυπιούνται κι άλας . Τάχα ο ένας πως τον τήραξε η παλαιό κομματική πολιτική του άλλου. Έτρεχε στον γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης ο Κόκκορης να μαζέψουν τον ευρωβουλευτή που κάνει “τουρισμό” σε παράγοντες της πόλης στην ευρωβουλή , με χρήματα του ελληνικού λαού . Βγαίνει τώρα στον άμβωνα του Facebook ο Γεωργάκης και κατηγορεί ως Μαυρογιαλούρο που τάζει γιοφύρια, τον Κοκκορίκο. Που με τα μπουζούκια για φτωχούς και ταλαιπωρημένους από το μνημόνιο Γλυφαδιώτες μας έχει αφήσει άναυδους.

Άντε ρε παλιοκοπρίτες λαϊκιστές… Πιστοί στα ήθη και τα έθιμα των κομματικών σας μηχανισμών . Χωρίς όνειρο και όραμα για την πόλη , να βολέψετε τα κουφάρια σας στην καρέκλα του Δημάρχου της πόλη Μας.

Έρχονται εκλογές και θα πάρετε και θα πάρετε και οι δυο αυτό που σας αξίζει .

Και μετά από τα δικαστήρια και οι δυο για τα περαιτέρω . Ο ένας γι αυτά που έκανε και ο άλλος όχι ο ίδιος άλλα τα τζιμάνια του που του κληρονόμησε ο Barbie … Και που έχουν κατά λάθος κάνει ένα σωρό παρανομίες που ως τύχη ευνοούσαν επιχειρηματίες και μεγαλοκτηματίες και έθιγαν το συμφέρον του Δήμου . 5.000.000ευρώ είναι ως τώρα το μάρμαρο που πληρώνει ο Γλυφαδιώτης από πρόστιμα , υπερτιμωλογήσεις οικοπέδων και κτηρίων που νοίκιασε και αγόρασε η συμπαράταξη …..

Ουστ ρε

Λυγνού ξύπνα , οι αριστεροί που είναι σ αυτήν την πόλη .

Αντρέας Μήτρου , συνταξιούχος τραπεζικός

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × = 40