ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΠΡΑΔΗΜΑ!!!

Όχι πια άλλα δάκρυα από τα ψευτοπροφιλάκια τις μαϊμούδες και τις τσούλες του διαδικτύου. Σε απάντηση μου στον Ηλία Ζαχαριάδη έχω να πω ότι ο Καραχάλιος δεν έβρισε ποτέ κανέναν, αντίθετα εσείς ανοίξατε πόλεμο μαζί μου γιατί σας είμαι εμπόδιο, προφανώς  γιατί θίχτηκαν τα συμφέροντα σας.

Πως είναι δυνατόν ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας, να γνωρίζει ότι είμαι φτηνός  του κατοστάρικου όπως λέει από την στιγμή που όπως έχει πει, δεν ανήκει στον χώρο μας και το κυριότερο δεν με γνωρίζει? Να πω λοιπόν στον ψευτοπροφιλάκια που μου δίνει ραντεβού στην πλ. Καραϊσκάκη και μου εγγυάται ότι δεν θα με πειράξει κανείς τους, πρώτον ότι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ και δεύτερον ότι  εγώ δεν έχω αφεντικά, κάνω κριτική σκληρή όταν χρειάζεται, δεν χαρίζομαι σε κανέναν, αλλά μέχρις εκεί.

Η συκοφαντία και ή σπίλωση είναι μακριά από εμένα. Εγώ μιλάω με αποδείξεις και ονόματα και όχι με συκοφαντίες και βρώμικα ψέματα όπως του λόγου σας. Αλάνια, της πλάκας, της συμφοράς,  κάπου τάχετε μπερδέψει, κάπου πρέπει επιτέλους να κατασταλάξετε. Από την μια λέτε ότι τα παίρνω χοντρά, κι απ’ την άλλη ότι είμαι ψιλικατζής , για την δική σας αξιοπιστία και μόνο να ξεκαθαρίσετε και καταλήξετε κάπου γιατί είναι πολύ πιθανόν ανάμεσα σε αυτούς που σας επισκέπτονται έστω για χαβαλέ, για να δουν πως βρίζετε, να υπάρχουν και κάποιοι σκεπτόμενοι αναγνώστες και να ξεφτιλιστείτε  περισσότερο από όσο ήδη έχετε ξεφτιλιστεί. Το παραμύθι θέλει κι αυτό προσοχή.

Με την ευκαιρία οι φίλοι της ομάδας  των «ασυμβίβαστων» για μια ακόμη φορά μπορούν να δουν και να καταλάβουν ότι ο λόγος που συγκροτηθήκε αυτή η  ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης αλλά για να πολεμήσουν με τη συκοφαντία και τη σπίλωση τον δημάρχο Γιώργο Παπανικολάου και εμένα προσωπικά γιατί στηρίζω την δημοτική αρχή και τους χαλάω τα σχέδια.  Επίσης έχουν την ευκαιρία να δουν ότι ο διαχειριστής ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας ανεβάζει επιλεκτικά και μόνο τα δημοσιεύματα του παραληρητικού παρλαπίπα κι όχι και του Ζαχαριάδη που ως γνωστό δίνει κι αυτός ο καημένος καθημερινά την μάχη κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου  με συκοφαντίες, κατασκευασμένα σκάνδαλα και ύβρεις .

Τυχαίο?  Μήπως για ξεκάρφωμα?

Λέει ο ψευτοπροφιλάκιαςν  ότι επιτίθεμαι στις δυο ιστοσελίδες που εναντιώνονται στην φαυλοκρατία του Παπανικολάου. Εδώ οφείλω να πω στα αλάνια της συμφοράς ότι πέσανε μέσα, κι αυτό γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο βρώμικο, πιο χυδαίο, πιο κατάπτυστο, από αυτές τις δυο ιστοσελίδες που έχουν λόγο ύπαρξης μόνο για να βρίζουν τον Παπανικολάου την δημοτική αρχή και εμένα.

Και για να γελάσουμε λίγο με τις τσαχπινιές τους. Συγκίνηση δέος και δάκρυα προκαλεί ή ευχή του Μπραδήμα που παροτρύνει τους δυο «εκδότες» – «δημοσιογράφους» να κάνουν κουράγιο και να αντέξουν στην σπίλωση του Καραχάλιου. Γελοιοποιηθήκατε εντελώς.  Ο Ζαχαριάδης έχει φαγούρα και ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Εγώ το ξαναλέω μιλάω με αποδείξεις και ονόματα κι όχι με βρώμικες φωτοσοπιές και χυδαίες συκοφαντίες.

Κλείνοντας θα πρέπει να πω ότι θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για  να αποδείξετε στο δικαστήριο ότι είστε εκδότες και δημοσιογράφοι? Πότε κάνατε έναρξη εργασίας, σε ποια ΔΟΥ, κι αν έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για το επάγγελμα. Επίσης ο Ζαχαριάδης θα πρέπει να δικαιολογήσει αν από αυτές τις εκατοντάδες διαφημίσεις που έπαιρνε ασκώντας εκφοβισμό και τρομοκρατία , υπάρχουν τα απαραίτητα μπλοκ και τιμολόγια.

Τα καλύτερα έρχονται!!!

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + = 9