ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ!

Ο υδραυλικός της Γλυφάδας  λαθροεκδότης – ανώτατος υπάλληλος της Εθνικής Τραπέζης, κατά δήλωση του δημοσιογράφος – αρχισυντάκτης ανακοίνωσε ότι

από πληροφορίες που έχει (είναι ο ένας εκ των δυο αρσενικών αδένων του Μητσοτάκη)  ο δήμαρχος της Γλυφάδας αποχωρεί για την κεντρική πολιτική σκηνή και μας δίνει την είδηση ότι αμέσως μετά την αναγγελία της ημερομηνίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου θα μιλήσει δημόσια στους Γλυφαδιώτες για την αποχώρησή του αφήνοντας στην θέση του τον κολλητό του όπως τον ονομάζει αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη.

Αναρωτιέται μάλιστα ο συμπαθής αυνάνας αν ο Γιώργος Παπανικολάου πάρει μαζί του το επιτελείο του 4οι ορόφου η αν θα μείνουν πεσκέσι για τον επόμενο δήμαρχο. Εκφράζει μάλιστα δημόσια τη γνώμη του και παροτρύνει τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου να τους πάρει μαζί του και το γραφείο του Γ. Διευθυντή να καθαριστεί με χλωρίνη και ακουαφόρτε (Με βάζει και πάλι σε σκέψεις μήπως από τα δυο αυτά καθαριστικά τσεπώνει τίποτα ποσοστά).   

Μέσα στην πνευματική έκσταση που βρέθηκε δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο “Θείο Βρέφος”  όπου μας είπε ότι έχει κάνει επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και με άλλους δημάρχους (το ταγάρι), όταν στέφθηκε για πρώτη φορά αντιδήμαρχος επί διοικήσεως Γιώργου Παπανικολάου. Πάντως με τέτοιο  λιβάνισμα φαίνεται να την τσάκωσε την εικοσαρικού ο υδραυλικός από τον πρόεδρο ανεψιό της Αλίκης.

Έτσι βγαίνει το μεροκάματο. Έτσι τιμάται η έγκυρη δημοσιογραφία από «ισχυρές μαντικές ικανότητες» τύπου Χορταρέα, κι  άλλωστε με τέτοιο βιογραφικό το μόνο που μένει να τον δούμε να λύνει και μάγια. Εδώ είναι τα λεφτά

αφήστε ένα σχόλιο


5 − πέντε =