ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!

Για το ότι ο παραληρητικός παρλαπίπας εξυπηρετεί τα συμφέροντα των «αξιότιμων» κ.κ Γιαννακόπουλου και Ζαχαριάδη δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.  Αυτός ο τύπος που μας έχει πρήξει τα μυαλά με εκείνον τον παράνομο πειρατικό ΡΣ που είχε πριν πολλά χρόνια, υποτιμάει τη νοημοσύνη του αναγνωστικού κοινού και ελλιπέστατος ακόμα και σαν αρθρογράφος λόγω της μειωμένης ικανότητας που διαθέτει, επαφίεται στα «βρώμικα» που του δίνουν.

Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς έχω φιλοξενήσει άρθρα και δημοσιεύματα του κ. Βοργιά καθώς επίσης και του «αξιότιμου» καθώς πρέπει «κυρίου» Γιαννακόπουλου, όπως και πολλών άλλων, αυτό  για να υπάρχει πλουραλισμός στην ενημέρωση και για να ακούγονται όλες οι φωνές μέχρι όμως εκεί που αυτά τα δημοσιεύματα δεν εμπεριέχουν εμμονή, δόλο, ρεβανσισμό και εκδίκηση ή που εξυπηρετούν τα προσωπικά συμφέροντα κάποιων. Τις ασυναρτησίες τα «είπα ξείπα» και τα παλαβά του εν λόγο παραληρητικού αυριανιστή σαχλαμάρα δεν πρόκειται να ασχοληθώ θα μείνω μόνο στη προ ενάμιση έτους επίμαχη χυδαία και κατάπτυστη φωτοσοπιά που δείχνει τον δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και εμένα σε άσεμνη βρώμικη φωτο σεξουαλικού περιεχομένου για την οποία σήμερα αναφέρει ότι δημοσιοποιήθηκε από αυτόν και είχε στόχο να δοθεί έμφαση τι πρέπει να ισχύσει σχετικά με εμένα. Και ερωτώ με ήξερε με ξέρει  ο ηλίθιος? Είχαμε έρθει ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο, είχαμε ανταλλάξει ποτέ μια καλημέρα ή ακόμα και μια βρισιά? Ποιανού λοιπόν τα συμφέροντα εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί ακόμα και σήμερα με όλες αυτές τις επιθέσεις εναντίον μου? Ασυναρτησίες, αρκεί όσοι τον παρακολουθούν  έστω κι από χαβαλέ να θυμηθούν ότι πριν λίγο καιρό άλλα  έλεγε ο μασκαράς, ότι δήθεν η επίμαχη χυδαία και κατάπτυστη φωτοσοπιά ήταν έργο Γιαννακόπουλου, ή ακόμα ότι  την βρήκε μέσα από την Google.

Ξεδιάντροπος και ελλιπέστατος σαν άνδρας, αποκρύπτει την αλήθεια, αποκρύπτει προφανώς για να βγάλει το μεροκάματο, ποιοι είναι οι ευυπόληπτοι φίλοι του και ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν, κάτι που βγάζω στη φόρα εγώ. Ναι λοιπόν ανάρτησα στην ιστοσελίδα μου δημοσιεύματα του «αξιότιμου» Γιαννακόπουλου μέχρι την στιγμή που κατάλαβα ότι ο εν λόγο «κύριος» αποζητούσε την προβολή και την δημοσιότητα για να καλύψει ποιος πραγματικά είναι,  όπως πρόσφατα που καταδικάστηκε για τα σοβαρότατα αδικήματα  της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή και για τον οποίο όπως λέγεται στην τοπική κοινωνία έχει βρεθεί και παλαιοτέρα αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Αυτά λοιπόν γιατί τα απέκρυψε ο ίδιος? Για ποια συκοφαντία μιλάει? Μήπως η απόφαση της δικαιοσύνης ήταν κι αυτή συκοφαντική?

Τουλάχιστον βγαίνει, είναι καλό το μεροκάματο?

Ας γνωρίζει αυτός ο μασκαράς ότι εγώ όσα γράφω για τον «ευυπόληπτο»  Γιαννακόπουλο αλλά και για τον καθένα έχω στοιχεία και μπορώ να τα αποδείξω αυτός μπορεί να αποδείξει τα όσα κατά καιρούς ισχυρίζεται εναντίον μου. Και τι πρέπει κατ’ αυτόν να γίνεται όταν κάποιοι παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά να την κάνουμε γαργάρα όπως αυτός και να τους επευφημούμε όταν ξέρουμε, όταν έχουμε αποδείξεις ότι είναι κοινωνικά απόβλητα . Ας κοιτάξουν οι αναγνώστες  ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι «αξιότιμοι» κύριοι που φιγουράρουν στην ιστοσελίδα του χυδαίου αυριανιστή?  Είναι ναι η όχι  όλοι οι αποτυχημένοι και τα κατάλοιπα της τοπικής κοινωνίας?  Έλεος πια ανόητε αυριανιστή, οι πολίτες δεν κοροϊδεύονται από κάποιους εκφωνητές σαν και του λόγου σου που μπρος την θέα του 20ευρου παρουσιάζουν τα σκατά για σοκολατάκια!!!

Αχρείε!!!

αφήστε ένα σχόλιο


× έξι = 6