Ο “ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ” ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ: ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ “ΒΕΛΑΖΕΙ”.

Ο αναγνώστης θα πρέπει να ψάχνεται διαρκώς και να μην τρώει αμάσητα ότι σκουπίδια του προσφέρουν οι διάφοροι «δονητές» του κιτρινισμού και διανοητές της μπουρδολογίας, της αποχαύνωσης που δρουν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο αλλά και στον έντυπη πατσαβουροτυπία.

Ορισμένοι παραμυθάδες λασπολόγοι «ακυβέρνητοι»  εγκεφαλικά μέσα από τα μπλοκάκια της ντροπής  που διαχειρίζονται πετούν ανεξέλεγκτα ότι μαλακία τους κατέβει για να βουτήξουν κανα 20ευρω από τον εργοδότη τους.

Και επειδή φάρμακο για τη μαλακία ως γνωστό δεν υπάρχει, καλά θα κάνει  ο «ακυβέρνητος» να σταματήσει το τσου –τσου νταχτιρντί και να ασχοληθεί  καλύτερα με τα έργα και τις ημέρες του πουρότεκνου εργοδότη του που είναι ξέχειλες από παρανομία, ίντριγκα και βρωμιά. Δεν μπορώ να απαντάω κάθε φορά στην αοριστία την μπουρδολογία τις ακαταλαβίστικες ασυναρτησίες του κάθε πυροβολημένου που ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ εκδότης δημοσιογράφος ή όπως αλλιώς τον βολεύει.  Μια ελληνική παροιμία λέει «σκότωνε τρελούς πλήρωνε τζερεμέδες», αυτή προφανώς ταιριάζει  γάντι  με τον ψεκασμένο που τον έβαλαν και πάλι μπροστά  αυτοί που έχουν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη για να τους κάνει τη σκάρτη δουλειά ύστερα από την  ταπεινωτική ήτα που υπέστησαν.  

Πουτανιές του κώλου δλδ,  από τον  μισθωμένο «ακυβέρνητο»  καρβουνιάρη που αντιγράφει στη χολή και το μένος  τον προφήτη  και που για κανα 20ευρω τα «κάνει όλα»,  με αποτέλεσμα να έχει καταντήσει γραφικός σαν τον εργοδότη του .  

Έλεος…

 

ΥΓ

Με ονόματα “κόρη” για να σου κόψω το κώλο και να πάρεις και τις απαντήσεις που σου πρέπουν. 

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 8 =