ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΣ… «ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ» ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!!

Όλοι θα θυμάστε τις κουραδομαγκιές  του ψευδοεκδότη – ψευδοδημοσιογράφου (όπως τον αποκαλούσε ο «φίλος» του Γιαννακόπουλος)  όταν πριν λίγες εβδομάδες μας έλεγε ότι ύστερα από τα επίμονα δημοσιεύματα του υποχρεώθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου να αλλάξει άρον – άρον τους Αντιδημάρχους του.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ… Τασουλη μ.  Ο  «έγκριτος»  Κλουζώ προφανώς για ευνόητους λόγους δεν θέλει να αποδειχτεί ότι ο Γιώργος Παπανικολάου δεν είναι του χεριού του, ό,τι  βρήκε τον μάστορα του και δεν μπορεί να κάνει όσα έκανε. Ο Γιώργος Παπανικολάου, δεν σύρετε και δεν καταλαβαίνει από τέτοιες ψευτομαγκιές .

Γι αυτό, από την πολύ πίεση που δέχτηκε, όρισε τους Αντιδημάρχους του όταν αυτός έκρινε ότι έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές, δηλαδή ένα και πλέον μήνα μετά. Για τέτοια «Μεγάλη» πίεση  μιλάμε. Καταλαβαίνετε…

Να πούμε επίσης ό, τι, εκτοξεύει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς θέλοντας προφανώς να μιμηθεί κάποια άλλα ρετάλια που νομίζουν ότι με τις ύβρεις θα γίνουν περισσότερο μάγκες στο αναγνωστικό τους κοινό, προφανώς γιατί γνωρίζει ότι είναι ένας τελειωμένος κιναιδογράφος  χωρίς ηθική υπόσταση που κανείς  πια δεν του δίνει σημασία. Γνωρίζει,  ότι πλέον τα εκβιαστικά υπονοούμενα και οι χυδαίες αναφορές,  δεν  φέρνουν όπως άλλοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα, με συνέπεια να μην  βγαίνει το μεροκάματο, έτσι αυτό που πια του απομένει από θέμα πρεστίζ και μόνο  είναι να δείχνει ότι είναι ακόμη ζωντανός  κι ότι όσο ζει και αναπνέει θα μάχεται για την  ….άνα την «εντιμότητα». Κουραδομαγκιές… του πρώην μασατζή , νυν γελωτοθεραπευτή  εμπαθή λασπολόγου που συνοδοιπόρος και ταυτισμένος με τον γραφικό τοπικό  μαϊντανό με το σταλινικό ύφος,  απολαμβάνουν και οι δυο μαζί  τον έσχατο ξεπεσμό.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 5 =