ΟΜΙΛΟΣ FOCUS – ON – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CLICKGATE LTD & FOCUS ON

Ολοκληρώθηκετονέο Application της MSJ Group of Companies

H CYTA Cyprus και η FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσαν, με επιτυχία, το νέο Mobile Application της MSJ Group of Companies. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS & Android και συμβατή με Tablet & Smartphone.

Το Mobile Application έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους βασισμένο στις ανάγκες και τον χαρακτήρα του Ομίλου και με γνώμονα την εξυπηρέτηση του κοινού. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία, το έργο, τις εξελίξεις αλλά και τις επίσημες συνεργασίες του Ομίλου. Ακόμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Όμιλο απευθείας από το περιβάλλον της εφαρμογής.

Μέσα από μια εντυπωσιακή ανάπτυξη στην 70χρονη ιστορία του, ο Όμιλος έχει αποδείξει την υπεροχή του όσον αφορά το σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή και ευημερία, επικεντρωμένος  με συνέπεια στην άνοδο του επιπέδου της υγείας στους τομείς που δραστηριοποιείται. Σήμερα, μέσω του Mobile Application έρχεται ένα βήμα πιο κοντά με το κοινό του ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις επικοινωνίας.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή της MSJ Group of Companies και ενημερωθείτε από όπου κι αν βρίσκεστε:

https://itunes.apple.com/gr/app/msj-jacovides-group/id959515346?mt=8 https://play.google.com/store/apps/details?id=focus.on.msgroup

H CYTA Cyprus σε συνεργασία η FOCUS-ON GROUP κατασκευάζουν εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Δείτε περισσότερα http://cloud.cyta.com.cy/solutions//page.php?pageID=9&ccid=25

αφήστε ένα σχόλιο


8 × τρία =