ΟΜΙΛΟΣ FOCUS – ON – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CLICKGATE LTD & FOCUS ON

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Διάλεξη με θέμα «Καινοτομία & Ανταγωνιστικότητα στο χώρο της Τεχνολογίας»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοέμβριου 2014, η διάλεξη με θέμα   «Καινοτομία & Ανταγωνιστικότητα στο χώρο της Τεχνολογίας».

Η διάλεξη έλαβε χώρα στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου της Θεσσαλίας, στην Λαμία, μετά από πρόσκληση του Καθηγητή και Πρόεδρου του Τμήματος Πληροφορικής κ. Γεωργίου Σταμούλη.

panepistimio

 Ο Πρόεδρος του Ομίλου FOCUS-OΝ, κος Νικόλαος Ζιάκας, ως κεντρικός ομιλητής, παρουσίασε τη δυναμική των νέων τεχνολογιών, του διαδικτύου, των Κοινωνικών Δικτύων (Social Media), δίνοντας όμως ιδιαίτερη έμφαση στις Mobile εφαρμογές. Στόχος της διάλεξης ήταν να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους μια σύγχρονη επιχείρηση μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα της και να γίνει πιο ανταγωνιστική με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

 

Το κοινό αποτελούσαν κυρίως φοιτητές και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας όπου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα της διάλεξης, αφού συμμετείχαν με δικές τους ερωτήσεις, είτε παραθέτοντας πληροφορίες, είτε παραδείγματα.

 

Ο Όμιλος FOCUS-ON με δραστηριότητα σε 17 χώρες και με ένα πελατολόγιο που σήμερα αριθμεί 18.500 πελάτες, έχει ως στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου και της πληροφορικής, εστιάζοντας στην καινοτομία και την ποιότητα, αναπτύσσοντας μια σειρά από υπηρεσίες όπως Κατασκευή Ιστοσελίδων, Mobile Application, SEO Services, Social Media Marketing, Affiliate Marketing, Web Hosting.

 

Η τεχνογνωσία λειτουργίας σε συνδυασμό με Best Value for Money Υπηρεσίες και ισχυρές συνεργασίες (Enikos.gr, NovaΣπορ FM, Max Stores, Curves, Parapharmacie.gr κ.α) καθιστούν τον Όμιλο FOCUS-ON ως μια από τις κορυφαίες επιλογές σε Web Services.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ έξι = 8