ΟΛΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Νέο κατρακύλισμα του «αρσενικότατου» Γιαννακόπουλου που δεν λέει να καταλάβει ότι  από τις «παλικαρίσιες και λεβέντικες»  πράξεις του έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με συνέπεια να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην ανυποληψία και την χλεύη των πολιτών.  Μετά τις  αμέτρητες μηνύσεις και τις καταγγελίες κατά πολιτικών, εταιριών, αστυνομικών, βουλευτών, δημάρχων, δημοσιογράφων, δικαστών, σειρά έχει τώρα,  η πλέον έμπιστη φίλη, συνεργάτιδα του δημάρχου κ. Σία Ράλλη. η οποία πολλές φορές επισκέπτεται μετά το πέρας της εργασίας της τον  Δήμο,  χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εργάζεται και αμείβεται από τον Δήμο.

Να σημειώσω επίσης για να καταλάβουν οι αναγνώστες το πόσο αρσενικός είναι ο Γιαννακόπουλος  ότι μετά από την απαντητική επιστολή  της  Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.  Α.Ε η οποία αναφέρει επακριβώς ότι η κ. Ράλλη απασχολείτε στο γραφείο του πρώην υπουργού κ. Δένδια δείχνει σαν να μην του έφτανε αυτό και ζητά για την επιστολή του να λάβει γνώση ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος, ο  υπουργός εσωτερικών, το  Σ.Ε.Ε.Δ.Δ, τα ΜΜΕ, λησμονώντας  τον Πρέσβη του Κονγκό, τον πρόεδρο της Γκάμπια, τον Πρωθυπουργό της Β. Κορέας και τον κυβερνήτη της κάτω Ραχούλας.

Ντροπή του, χτυπήματα κάτω από την μέση που στόχο έχουν τον δήμαρχο.

Πόσο αρσενικός όμως μπορεί να είναι ένας άντρας όταν κάθε φορά καταφεύγει στις ίδιες και τις ίδιες τακτικές και τεχνάσματα, ακόμα κι όταν απέναντι του έχει  μια κυρία που ομολογουμένα δεν έχει ενοχλήσει κανέναν, αλλά έτυχε να βρίσκεται κοντά στον Δήμαρχο?  «Αρσενικότατος» (κατά δήλωση του)?  Τι λες ρε μεγάλε έτσι είναι οι αρσενικοί? Κι όσοι λένε ότι  αυτοί που δεν έχουν λόγο τιμής, φιλότιμο και μπέσα δεν είναι αρσενικοί αλλά ρόμπες ξεκούμπωτες,  ψέματα λένε, άδικο έχουν?   Φτου ρε να μην σε βασκάνουμε, λεβεντιά καμαρωτή είσαι, κι ας λένε το αντίθετο του κόσμου οι διαδόσεις.

αφήστε ένα σχόλιο


× οκτώ = 48