ΟΛΟΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ: Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!

Κάτι από «κόκκινο χαλί» θύμιζε το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Προεδρία της Δημοκρατίας προς τιμήν του ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, στο μουσείο της Ακρόπολης.

Οι σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών εκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η κ. Περιστερα Μπαζανια, σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, φόρεσε ένα κατακόκκινο βραδινό φόρεμα, σε κοραλί απόχρωση που σταματούσε λίγο πάνω από το γόνατο, ενώ η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, φορούσε ένα σκούρο μαύρο φόρεμα «Zeus and Dione», σε αρχαιοελληνικό στυλ, με μια σικάτη κόκκινη ζώνη να δίνει την απαραίτητη αντίθεση.

Πρώτος έφτασε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα, των οποίων η άφιξη συνέπεσε με αυτή του Προέδρου της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος και συνοδευοτάν επίσης απο τη σύζυγο του.

Δέκα λεπτά αργότερα έφτασε και το πρωθυπουργικό ζεύγος εμφανώς ευδιάθετο.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού με την σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχαν και μια ολιγολέπτη, μεταξύ τους, συζήτηση. Οταν κάθισαν στο τραπέζι η Περιστέρα Μπαζιάνα που βρίσκονταν εκ δεξιών του προέδρου της ΝΔ συζήτησε επίσης μαζί του ευδιάθετα.

(Εικόνες: EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Πηγή: Η Περιστέρα και η Μαρέβα έκλεψαν την παράσταση στο μουσείο της Ακρόπολης [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/273015/i-peristera-kai-i-mareva-eklepsan-tin-parastasi-sto-moyseio-tis-akropolis-eikones#ixzz4BuB0VKbo

αφήστε ένα σχόλιο


× ένα = 3