ΟΙ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (PICS)

Θα ήθελες πάρα πολύ να είσαι αθλητής σε μια μεγάλη ομάδα έτσι κι αλλιώς. Αλλά άμα δεις και τι αμάξια έχουν μερικοί από αυτούς θα το θελήσεις λίγο παραπάνω.

Είσαι ποδοσφαιριστής σε μεγάλη ομάδα. Ή μπασκετμπολίστας σε μεγάλη ομάδα. Όπως και να το κάνεις βγάζεις καλά λεφτάκια. Το πιθανότερο είναι πως δεν πηγαίνεις στην προπόνηση με το μετρο. Για την ακρίβεια, όχι απλά δεν πηγαίνεις στη δουλειά με το μετρό αλλά ούτε καν με ένα ταπεινό αμαξάκι. Κι αυτό διότι κινείσαι με μια αμαξάρα. Σε αυτό το κομμάτι αγαπητέ αναγνώστη σου υπενθυμίζουμε ένα μόνο από τα προνόμια που έχει ένας διάσημος αθλητής σε σχέση με εσένα (εκτός αν εσύ αγαπητέ αναγνώστη είσαι ένας διάσημος αθλητής).

Δες τα πιο ακριβά αμάξια που παίζουν ανάμεσα στους πιο διάσημους αθλητές της Ελλάδας και ζήλεψε:

Μάρκους Μπεργκ

Μια αδυναμία στα τζιπ μεγάλου κυβισμού την έχει ο Μάρκους Μπεργκ (όπως και μπόλικοι συνάδελφοί του) καθώς ο μετακινείται με το Audi Q7. Ο Σουηδός πάντως μοιάζει να είναι μειοψηφία καθώς προτιμά το λευκό χρώμα (σε αντίθεση με τους περισσότερους που προτιμούν το μαύρο). Η αξία του αμαξιού του κυμαίνεται ανάμεσα στα 60.000 και τα 80.000 ευρώ.

Στέφανος Αθανασιάδης

Ο Αθανασιάδης ίσως είναι ένας από τους μεγαλύτερους λάτρεις των αμαξιών: δεν τσιγκουνεύεται, κάθε τρεις και λίγο αγοράζει και από ένα. Το Audi R8 του υπήρξε σήμα κατατεθέν στη Θεσσαλονίκη αλλά ξόδεψε και κοντά στα 160.000 ευρώ για να πάρει το Nissan GT-R!

Αλεχάντρο Ντομίνγκες

Άλλος ένας μεγάλος φαν των ακριβών αυτοκινήτων, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν περιορίζεται σε ένα αμάξι καθώς στο γκαράζ του έχει διάφορα μοντέλα. Τα αγαπημένα του όμως είναι δυο.

Πρώτον, η Porsche Cayenne του:

Δεύτερον, η πολυτελέστατη κόκκινη Ferrari 458:

Βασίλης Σπανούλης

Τρελός και παλαβός με τα αμάξια και ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού, ο οποίος είναι αναγκασμένος να συνδυάζει την πώρωσή του για τα αυτοκίνητα με την ιδιότητα του οικογενειάρχη. Έτσι, έχει προτιμήσει το Audi Q7 που χωράει και την πολυμελή του οικογένεια.

Γιώργος Πρίντεζης

Ο υπαρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση όσον αφορά την τρέλα με τα αμάξια. Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς «εραστές» της ταχύτητας και από τους πιο γνωστούς αναφορικά με το ακριβό αυτό χόμπι. Ο Έλληνας διεθνής έχει επιλέξει για τις μετακινήσεις του ένα Nissan GT-R 800 ίππων!

αφήστε ένα σχόλιο


+ 4 = έντεκα