ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!

Γιαννακόπουλε, επειδή είσαι αυτός που είσαι, θα έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος σαν και εσένα να μου κάνει υποδείξεις. Εάν έχεις κάτι εις βάρος μου σε προκαλώ να το βγάλεις στην δημοσιότητα όμως με αποδείξεις

και όχι με την μέθοδο της μηχανορραφίας και επειδή για μια ακόμη φορά προσπαθείς να παραπλανήσεις τους πολίτες με ψέματα εγώ θα πω ότι πριν λίγες ημέρες καταδικάστηκες για τα σοβαρότατα αδικήματα της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή και για τα οποία όπως λέγεται στην τοπική κοινωνία έχεις βρεθεί και παλαιοτέρα αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, αν λοιπόν εσύ έχεις κάτι εις βάρος μου που μπορείς να το αποδείξεις σε προκαλώ να το βγάλεις δημόσια και όχι να βάζεις τα φερέφωνα σου να λένε ηλιθιότητες.

Επειδή λοιπόν συνεχίζεις για να καλύψεις τα ακάλυπτα να ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη,  να γνωρίζεις ότι το άστρο του ευυπόληπτου καθώς πρέπει κυρίου και ενεργού δημότη όπως έχεις αυτοβαπτιστεί στην Γλυφάδα έδυσε και οι πολίτες γνωρίζουν ποιος ακριβώς είσαι. Η Γλυφάδα είναι θέμα χρόνου να ξεβρομίσει από εσένα και τους ομοίους σου, να σου θυμίσω επίσης ότι η δικαιοσύνη δεν κοροϊδεύεται, άλλωστε το προ ημερών κάζο ή προ ημερών ήττα που υποχρεώθηκες παρά το θέατρο και το show που έπαιξες, δεν έπιασε τόπο και απλά για μια ακόμη φορά γελοιοποιήθηκες.

Αρκετά λοιπόν ήρθε ή ώρα να πιάσεις το πλεκτό σου και να αφήσεις τις βρωμιές και τις ίντριγκες, αρκεί να καταλάβεις ότι οι πολίτες ωχριούν στο πέρασμα σου. 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 3 =