Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2023, όπως παρουσιάζονται από τη New York Post.

Υπερθέρμανση του πλανήτη και πολλά νεκρά ψάρια…

Σε ένα διασκεδαστικό μικρό απόσπασμα για τον επικείμενο θαλάσσιο αφανισμό, ο Νοστράδαμος προβλέπει: «Όπως ο ήλιος, το κεφάλι θα σιγοκαίει τη λαμπερή θάλασσα: Τα ζωντανά ψάρια της Μαύρης Θάλασσας θα βράσουν».

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι πολλά από τα είδη ψαριών που καταναλώνονται πιο συχνά θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν εξαφάνιση ως άμεσο αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης της κλιματικής αλλαγής, δηλαδή του βρασμού, των ωκεανών της Γης. Με μια από τις κύριες πηγές τροφής της ανθρωπότητας σε κίνδυνο, ίσως τελικά καταφέρουμε να τρώμε ο ένας τον άλλον.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ φλέγονται…

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι το 2023 θα δει «ουράνια φωτιά στο βασιλικό οικοδόμημα». Αν το πάρουμε κυριολεκτικά, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένας μετεωρίτης κατευθύνεται κατευθείαν προς το παλάτι του Μπάκιγχαμ, κάνοντας το στάχτη. Σε μια πιο μεταφορική ερμηνεία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν μια σειρά “βόμβα” του Netflix που περιγράφει λεπτομερώς τις σκοτεινές πράξεις που διαπράχθηκαν εις βάρος τους από το στέμμα, έχουν στοχεύσει με ένα διαφορετικό είδος δύναμης πυρός, ανάβοντας και γκρεμίζοντας τη φήμη της βασιλικής οικογένειας όπως την ξέρουμε.

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος…

Ο Νοστράδαμος γράφει ότι το 2023 θα βρει τον κόσμο μπλεγμένο σε «επτά μήνες μεγάλου πολέμου, άνθρωποι νεκροί από το κακό». Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει, αν και λίγο αργά για τη μάχη, για την καταστροφική σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται από εγκλήματα πολέμου και βαρύτατο αριθμό νεκρών αμάχων.

Όσον αφορά το “κακό” που κατηγορεί ο Νοστράδαμος, το μίσος που διακατέχεται από μίσος και θάνατο, ο Ζυγός Βλαντιμίρ Πούτιν έρχεται πολύ κοντά στην προσωποποίησή του.

Η προφητεία δείχνει ότι η σύγκρουση θα κλιμακωθεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο πλήρους κλίμακας το επόμενο έτος, ο οποίος, δεδομένων των πυρηνικών οπλοστασίων που διακυβεύονται, θα μπορούσε να ισοδυναμεί με αποκαλυπτικά επίπεδα καταστροφής. Αλλά περιμένετε! Τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Ο Αντίχριστος έρχεται…

Ο Νοστράδαμος γράφει ότι γύρω στο 2023, «ο αντίχριστος πολύ σύντομα εκμηδενίζει τους τρεις. Είκοσι επτά χρόνια θα διαρκέσει ο πόλεμός του. Οι άπιστοι είναι νεκροί, αιχμάλωτοι, εξόριστοι. Με αίμα, ανθρώπινα σώματα, νερό και κόκκινο χαλάζι να καλύπτουν τη γη». Προς έκπληξη κανενός, ο αντίχριστος διψά για αίμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να κρύβεται κάτω από τα ψέματα και τη γραβάτα οποιουδήποτε αριθμού παγκόσμιων πολιτικών ηγετών.

Με την αναφορά σε πόλεμο και σε απίστους «νεκρούς, αιχμαλώτους ή εξόριστους» υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο αντίχριστος θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Πούτιν, αν και η αποκριάτικη στολή του Έλον Μασκ και η αντίδραση στο Twitter σε αυτήν υποδηλώνουν ότι ο τρελός είναι επίσης στο παιχνίδι.

Επιπλέον, αν το «κόκκινο χαλάζι που σκεπάζει τη γη» μοιάζει με το ομώνυμο άλμπουμ του Αρμένιου μουσικού της τζαζ Tigran Hamasyan, δεν είναι και τόσο κακό. Ας ελπίσουμε ότι ούτε το 2023 θα είναι, καταλήγει το δημοσίευμα των ΝYpost.

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 − πέντε =