Οι Γλυφαδιώτες είναι περήφανοι για τον  Δήμαρχο τους Γιώργο Παπανικολάου

Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι πρέγματι ενας «άλλος» δήμαρχος που δεν έμεινε στις προεκλογικές του εξαγγελίες αλλά έκανε και συνεχίζει να κάνει πολύ  περισσότερα, αφήνοντας κυριολεκτικά έκπληκτους τους Γλυφαδιώτες.

Δεν υπάρχουν λόγια. Οι Γλυφαδιώτες πραγματικά τον αγαπούν γιατί επί των ημερών του η Γλυφάδα άλλαξε ριζικά όψη με έργα ουσίας , έργα πνοής, έργα ανάπτυξης, έργα μεγάλα και σημαντικά που αναβαθμίζουν την ποιότητα της κοινωνίας που θα μείνουν για να μπορούν να τα χαρούν και να τα απολαύσουν οι Γλυφαδιώτες και οι επισκέπτες  της πόλης, έργα που θα μείνουν να θυμίζουν τη «χρυσή εποχή» του Γιώργου Παπανικολάου.

Κάποια στιγμή πρέπει να κυκλοφορήσει ένα πολυσέλιδο έντυπο που θα καλύψει τα αναρίθμητα μεγάλα και μικρά έργα του ανθρώπου που άλλαξε το ρου της ιστορίας στη πόλη και έγραψε το όνομα του με «χρυσά γράμματα». Δεν υπάρχουν λόγια. Η Γλυφάδα διανύει μέρες λάμψης και αίγλης αποτέλεσμα της σκληρής και επίπονης δουλειάς του Γιώργου Παπανικολάου και της δημοτικής του αρχής που κατάφεραν αυτή την απαξιωμένη πόλη να την κάνουν πόλη αξιοζήλευτη,  πόλη πρότυπο.

 

αφήστε ένα σχόλιο


× δυο = 16