ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν στο σήριαλ της λύσης του γάμου μεταξύ της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο.

Ο Ντόντα ζητούσε 400 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τελικά θα λάβει πολύ λιγότερα. Σε αυτό, συνετέλεσαν οι αποκαλύψεις του νομικού συμβούλου της οικογένειας Ωνάση, ότι ο Αλβάρο απατούσε την Αθηνά επί 8 χρόνια, διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει μετά από μία ιστορία ενός έτους που είχε μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές και απαιτήσεις εκατομμυρίων ευρώ. Αθηνά και Αλβάρο κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιο με την αποκάλυψη να γίνεται από το γερμανικό περιοδικό «Bunte». Ο γάμος λύθηκε σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου, χωρίς την παρουσία του τέως ζευγαριού, αλλά με τους δικηγόρους.

Το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η πλευρά της Αθηνάς Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο φάκελο με στοιχεία για την διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ αποδεικνύοντας ότι από τα 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Βραζιλιάνο ιππέα εκείνος τα 8,5 διατηρούσε σχέση με την βελγίδα.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι δικηγόροι του Αλβάρο γνώριζαν ότι η Αθηνά Ωνάση είχε στα χέρια της επιπλέον στοιχεία και μαρτυρίες για τις απιστίες του πελάτη τους και κατέληξαν σε μια συμφωνία ώστε να βγει το διαζύγιο.

Όπως αναφέρεται στο γερμανικό περιοδικό ο Αλβάρο ζητούσε 11 εκατομμύρια σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και μηνιαία διατροφή 350.000 ευρώ, καθώς επίσης και άλογα και σπίτια που είχαν αποκτηθεί όσα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Αθηνά με συνολική αξία 400.000.000 δολάρια.

Ωστόσο τα χρήματα που θα πάρει τελικά – όπως δήλωσαν οι δικηγόροι της Αθηνάς – είναι πολύ λιγότερα.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − 3 =