ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ: ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Ο 40χρονος «σφράγισε» πόρτες και παράθυρα του διαμερίσματος στην οδό Κοραή 21 και έβαλε φωτιά σε ρούχα και στρώμα στο υπνοδωμάτιο, λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου. Γείτονες ειδοποίησαν την πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα οι πυροσβέστες βρήκαν τον πατέρα και τους δίδυμους γιους του, 8 ετών, χωρίς τις αισθήσεις τους στο χολ. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα παιδιά ξύπνησαν την ώρα που έβαλε φωτιά και προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως εκείνος είχε κλειδώσει τις πόρτες, με αποτέλεσμα τα δύο αγοράκια να βρουν μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία εξαιτίας των αναθυμιάσεων.

 

Αφησε πίσω του σημειώματα

Η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή, όταν στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν χειρόγραφα σημειώματα που άφησε πίσω του ο 40χρονος, ο οποίος ήταν διαζευγμένος και είχε πάρει τα παιδιά στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο.

Ο επισμηνίας της Αεροπορίας είναι πιθανόν να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Στα σημειώματά του κατηγορεί τον πατριό της πρώην συζύγου του, με την οποία είχε χωρίσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

«Σας βαρέθηκα όλους»

«Μην βιαστείτε να με κρίνετε, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Να μάθετε για τα λάθη τους, να μάθετε την αλήθεια. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ, σας βαρέθηκα όλους.
Ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου», αναφέρουν μεταξύ άλλων αυτά τα σημειώματα, ενώ σε άλλο έγραφε: «Θα πάω στη Νικολούλη, να τους ξεμπροστιάσω όλους στην τηλεόραση, να μάθουν την αλήθεια».

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας δεν μπορούσαν να πιστέψουν την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε δίπλα τους. Γειτόνισσα περιέγραψε στην κάμερα τη σοκαριστική στιγμή που είδε να παίρνουν τα παιδιά με το ασθενοφόρο.

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 6 =