ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΓΚΑΡΣΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ημέρα κρίσης η σημερινή για το θέμα Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό – Σιγή ιχθύος τηρείται από την ΠΑΕ, την ώρα που στην Ισπανία βουίζει ο τόπος για συμφωνία

Σήμερα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό. Από το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς καταλανικά δημοσιεύματα μιλούσαν με σιγουριά για επαφές και συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον πρώην προπονητή της Σεντ Ετιέν, ενώ χθες ρεπόρτερ της As έκανε λόγο για ραντεβού στη Βαρκελώνη όπου έδωσαν τα χέρια. Η Live Sport αναφέρει πως στην Ισπανία φημολογείται πως ο Ολυμπιακός απευθύνθηκε και στον Ερνέστο Βαλβέρδε για να πάρει γνώμη για τον Όσκαρ Γκαρσία.

Από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί το παραμικρό, ωστόσο το γεγονός ότι για ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν υπάρχει επίσημα τοποθέτηση μπορεί να ερμηνευτεί ως… ύποπτο. Πάντως επειδή η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να σύρει, καθώς κάνει κακό στην ομάδα που προετοιμάζεται για ένα κρίσιμο ματς στη Λάρισα την Κυριακή, μέσα στη μέρα φαίνεται πως θα έχουμε σαφή εικόνα.

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση ότι είναι σε κίνδυνο η θέση του και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στου Ρέντη για την προπόνηση της ομάδας, μετά το χθεσινό ρεπό. Κανείς στις τάξεις της διοίκησης δεν αμφιβάλλει πως ο εν λόγω προπονητής συνέβαλε αποφασιστικά στο να συνέλθει αγωνιστικά ο Ολυμπιακός και μετά το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν να κλείσει τον πρώτο γύρο στην κορυφή του πρωταθλήματος, ωστόσο ίσως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που πολλοί να περίμεναν στο τέλος της περιόδου να γίνει τελικά στο μέσον της. Όπως αναφέρει το «Φως», στις τάξεις της ομάδας υπήρχε εδώ και καιρό ένας προβληματισμός για την κατάσταση στα αποδυτήρια, αλλά και η άποψη πως ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αξιοποιήσει πλήρως το ρόστερ και πως παίρνει με δυσκολία τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

αφήστε ένα σχόλιο


× έξι = 54