ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΥΡΟΣ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ!!!

Απανωτά είναι τα σοκ στη Γερμανία, όπου πριν καλά καλά συνέλθουν από το σοκ της δολοφονικής επίθεσης στο Μόναχο με τους 9 νεκρούς αλλά και την επίθεση με ματσέτα ενός Σύρου πρόσφυγα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια έγκυος γυναίκα χθες, λίγο αργότερα στις 10 το βράδυ ένας επίσης Σύρος πρόσφυγας ανατινάχτηκε τραυματίζοντας 12 άτομα.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στην πόλη Ανσχμπαχ κοντά στη Νυρεμβέργη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 27χρονος Σύρος πρόσφυγας επιδίωξε να μπει σε υπαίθριο χώρο όπου δινόταν συναυλία και στην οποία υπήρχαν 2.500 άτομα. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν του επετράπη η είσοδος καθώς κουβαλούσε ένα σακίδιο.

Εν τέλει ο 27χρονος Σύρος αυτοανατινάχτηκε έξω από ένα wine bar, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο, τραυματίζοντας 12 άτομα, εκ των οποίων οι 3 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο χώρος του φεστιβάλ εκκενώθηκε από τα 2.500 άτομα που έδιναν το παρόν στη συναυλία.

Κατά πληροφορίες το σακίδιο του δράστη, ο οποίος έπεσε νεκρός, ήταν γεμάτο με υλικά, που ήταν ικανά να προκαλέσουν το θάνατο πολλών ανθρώπων.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η υπαίθρια εκδήλωση με τα 2.500 άτομα ίσως ήταν ο επιδιωκόμενος στόχος του δράστη.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν μιλώντας στον ιστότοπο Nordbayern.de είπε ότι προφανώς στον 27χρονο δεν είχε επιτραπεί η είσοδος στο φεστιβάλ της Άνσμπαχ λίγο πριν την έκρηξη, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει ή  «να παρασύρει και άλλους στο θάνατο».

Ο Χέρμαν ανέφερε ακόμη ότι  ο νεαρός άντρας είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας προηγουμένως, επειδή η αίτηση ασύλου στη Γερμανία είχε απορριφθεί πριν από ένα χρόνο.

Αυτό είναι το τέταρτο επεισόδιο βίας στη Γερμανία σε μια εβδομάδα και ξετυλίχθηκε ενώ η χώρα βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ μετά από το φόνο 9 ατόμων από έναν 18χρονο Ιρανο-Γερμανό οπλοφόρο στο Μόναχο την Παρασκευή.

Νωρίτερα χθες, ένας 21χρονος Σύρος πρόσφυγας συνελήφθη αφού σκότωσε μια έγκυο με μασέτα στο Ρόιτλινγκεν, κοντά στη Στουτγάρδη.

Την περασμένη Δευτέρα (18/7), ένας πρόσφυγας από το Πακιστάν χρησιμοποίησε τσεκούρι για να τραυματίσει πέντε άτομα κοντά στο Βίρτσμπουργκ, στη νότια Γερμανία επίσης, προτού σκοτωθεί από τα πυρά αστυνομικών.

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × 7 =